Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 17 Ocak 2017

Battal İlgezdi’nin yalanlarını unutma, unutturma!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 2009 yerel seçimlerinde elinde tapu taahhütnamesi ile imar sorunu olan mahalleleri gezerek “Beni seçerseniz en geç bir yıl içinde tapularınızı vereceğim, alın bu tapu senedini saklayın, bir yıl sonra gelin benden tapularınızı alın” diye söz veriyor. Aradan 8 yıl geçti, sadece İlgezdi’nin yalanı kaldı ortada. Onun için unutma, unutturma!

Ataşehir İlçesi’nde iki aydır bir heyecan var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 1/5000’lik imar planlarını meclisten geçirip, 1/1000’lik imar planlarına çevirsin diye Ataşehir Belediyesine gönderdi. Ancak tarihi şöyle bir geriye saralım ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin ne kadar yalancı olduğunu sizlere bir hatırlatalım!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 2009 yerel seçimlerinde elinde tapu taahhütnamesi ile imar sorunu olan mahalleleri gezerek “Beni seçerseniz en geç bir yıl içinde tapularınızı vereceğim, alın bu tapu senedini saklayın, bir yıl sonra gelin benden tapularınızı alın” diye söz veriyor. Ne zaman? 10 Şubat 2009 tarihinde.  

Aslınsa seçmen bilinçli olsa imarı ilçe belediye değil, büyükşehir verir diye bu yalancıya çıkışarak hadi başka kapıya diyebilirdi. Ancak uzun yıllardır mağdur oldukları için inandılar bu şerbetli yalancıya..!!

Yalancı İlgezdi, üzerinden 8 yıl geçtiği halde bir adım dahi atamadı ve yine işi çözen İBB oldu. İBB 1/5000’lik imar planını meclisten çıkartarak Ataşehir Belediyesine gönderdi. Yalanları ortaya çıkan ve rezil kepaze olan İlgezdi, imarı olmayan mahalle sakinlerini toplayarak ayaküstü kırk yalan söylüyor. İlgezdi’nin seçimi de yalanlarla aldığını unutmayın. Bu arada AK Parti Ataşehir, bu belediye başkanının tarihe geçmiş yalanlarını ve Ataşehir’in imar sorununu İBB’nin çözdüğünü vatandaşlara yeterince anlatamıyor maalesef..

selyus