Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 28 Aralık 2018

Şadi Yazıcı’dan tarihi başarı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı ‘Kamuoyu Araştırma Raporu’nda “AK Parti’lilerin Belediye Başarı Algısı”nda yüzde 81 oranıyla en başarılı Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı çıktı. Başkan Yazıcı, Tuzla’da ayrıca gençlerde yüzde 97, 45  yaş üstünde yüzde 100 tanınma oranını yakaladı. 

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ ÖZEL HABER

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eylül 2018 tarihinde yapılan Kamuoyu Araştırma Raporu’nda: Başkan bilinirlik, belediye hizmetleri ile ilgili düşünceler, belediye hizmetleri başarı düzeyi, beklenen oy oranı gibi bir çok dallarla ilgili sorulan sorularda AK Parti’li Belediyelerin çoğunun başarılı olduğu görülüyor.

Ancak Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, büyük bir başarı elde ederek adeta anketi altüst etti.

Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın belediye başkanının kim olduğunu biliyor musun? (spontane bilinirlik) yüzde 83, ismini biliyor musun? (hatırlatmalı bilinirlik) yüzde 97, başkanı bir yerde gördün mü? yüzde 71, ne kadar başarılı buluyorsunuz? (başkanın başarı algısı) yüzde 63, AK Parti oy verme eğilimi yüzde 49.7, mevcut başkana oy verme eğilimi yüzde 63.4…

Yine anketteki bir diğer soru olan “AK Parti’lilerin Belediye Başarı Algısı”nda yüzde 81 oranıyla en başarılı Belediye Başkanı, Tuzla’nın hizmetkarı Dr. Şadi Yazıcı çıktı.

Öte yandan 18-24 ve 25-34 yaş aralığında yüzde 97 tanınan Başkan Yazıcı, 45-54 ve 55 yaş üstünde anketleri altüst ederek yüzde 100 tanınma oranını yakaladı.

ÖNEMLİ NOT: Haber ve fotoğrafları kaynak gösterseniz de almak yasaktır, aksi ispat edildiğinde yasal haklarımızı kullanacağız. 

İlginizi çekebilir

Başkan Erdem, koltuğu devretti

Başkan Erdem, koltuğu devretti

selyus