Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 9 Aralık 2017

Battal İlgezdi’ye destek fiyaskosu!

Ataşehir Belediyesi’nin görevden uzaklaştırılan eski başkanı Battal İlgezdi, iki gündür kendini kurtarmak için çırpınıp duruyor. Görevden uzaklaştırıldığı 8 Aralık Cuma günü silik bir destek gelince morali iyicene bozulan İlgezdi, 9 Aralık Cumartesi günü belediyenin önüne çektiği otobüse çıkan milletvekilleri İlgezdi’ye destek vermeye çalışsa da yeterli olmadı.

Daha sonra belediye ye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski belediye başkanı İlgezdi ile birlikte basın açıklaması yaptı. İlgezdi’nin avukatının tamamen savunma modunda yaptığı açıklamaya basın mensupları inanmayarak güldüğü gözlerden kaçmadı.

Bu arada partilerinin genel başkanı Kılıçdaroğlu’nun gelmesine rağmen belediyenin bahçesinde yaklaşık 2 bin kişi vardı. Bunların çoğu da servislerle getirilen belediye personeli. Diğerleri ise 100’ün üzerinde sivil polisin yanı sıra gelişmeleri merak eden vatandaşlardan arta kalan 200-300 kişi partili ya vardı ya yoktu..!! 2014 Yerel Seçimlerinde 127 bin 119 oy alan Battal İlgezdi’ye verilen desteğe bakacak olursak CHP’nin bu ilçede bittiğinin işaretidir.

Bu arada AK Parti Ataşehir ne yapıyor. Hala bir açıklama yok, bekliyoruz..!!

selyus