Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 20 Ağustos 2017

Beykoz Belediyesi, Beykozlu 6 bin çocuğun yüzünü güldürdü

Beykoz Belediyesi her bayram öncesi olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürerek 100 kişiden oluşan Şehit ve Gazi çocukları başta olmak üzere toplamda 6 bin çocuğa bayramlıklarını hediye etti.

Bayramlarda hediye ettiği kıyafetlerle ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldüren Beykoz Belediyesi, bu bayram da yetim, öksüz, şehit ve gazi çocukları başta olmak üzere ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık giysilerini dağıtmaya başladı.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve eşi Ayşe Çelikbilek, İBB Başkan Danışmanı Adem Sefer, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve yönetimi, belediye birim müdürleri ve başkan danışmanları da Beykoz Belediyesi Sosyal Market’i ziyaret ederek ailelerin ve çocukların bayramlık sevincine ortak oldu.

ÇOCUKLAR BAYRAMLIK KIYAFETLERİNİ KENDİLERİ SEÇTİ

Aileleriyle birlikte gelen çocuklar ayakkabıdan pantolona, etekten tişörte kadar rengârenk giysilerle donatılan mağazada gönüllerine göre bayramlık giysilerini seçtiler.

“BEYKOZLU ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ”

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Önceki yıllarda da bayram öncesinde binlerce yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğumuzu giydirmiştik. Bu sene daha fazla çocuğun yüzünü güldürdük. Toplam 6 bin ihtiyaç sahibi çocuğumuza ayakkabısından elbisesine kadar yeni giysiler hediye ediyoruz. Beykozlu çocukları sevindirdiğimiz için mutluyuz. Bir çocuğun gözünde sevinç pırıltısı görmek her şeye değer.” dedi.

 

selyus