Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 16 Aralık 2018

Beylikdüzü Belediyesi’nin sahtekarlığı!

Beylikdüzü Belediyesi park bahçeler müdürlüğü elemanları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beylikdüzü Devlet Hastanesi etrafına yerleştirilen bankların üzerindeki ‘Büyükşehir Belediyesi’ yazısının üzerine sticker’la ‘Beylikdüzü Belediyesi’ yapıştırarak sahtekarlıkları ortaya çıktı…

İBB yetkilileri bu sahtekarlığı fark edip, sticker’ları söktü. CHP Genel Merkez tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı düşünülen Ekrem İmamoğlu’nun belediyesi yapıyor bunu, onun için fazla yoruma gerek yok!

CHP zihniyetinin geldiği nokta bu! CHP’li Belediyelerin belediyecilik anlayışında sahtekarlık olduğu için, bu da vizyonları arasında…!!!

VATANDAŞ SAHTEKAR BELEDİYEYİ ELE VERDİ

Beylikdüzü Belediyesinin bu sahtekarlığını fotoğraflayan bir vatandaş: “Beylikdüzü Devlet Hastane’sinin karşısına getirilen banklar için İBB’ye teşekkür ederim. Aslında medyada yayınlanacak kadar büyük bir hizmet değil. Fakat kendine pay çıkararak isim yerine kendi etiketini yapıştıran Beylikdüzü Belediye’sinin vizyonunu sizlerle paylaşmak istedim” dedi.

selyus