Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 8 Kasım 2014

Beyoğlu Belediyesi’ne ödül

Çin’deki Dünya e-Devletler Organizasyonu’nda Beyoğlu Belediyesi’nin projesi uluslararası düzeyde en güvenilir proje ödülüne layık görüldü.

Beyoğlu Belediyesi’ne “en güvenilir” ödülü

Çin’deki Dünya e-Devletler Organizasyonu’nda Beyoğlu Belediyesi’nin projesi uluslararası düzeyde en güvenilir proje ödülüne layık görüldü.

2012 yılında ilk defa düzenlen 1.WeGoOrganizasyonu’nun ikincisi, 3-6 Kasım 2014 tarihleri arasında, Çin’in Chengdu şehrinde yapıldı. “Sosyal Kart ve Gıda Bankacılığı Projesi” ile yerel yönetim hizmetleri kategorisinde en güvenilir proje ödülüne layık görülen Beyoğlu Belediyesi, uluslararası anlamda en önemli ödülün sahibi oldu.

Ödül, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a takdim edildi.

Önemli anlaşmalar imzalandı

Japonyo’da Bunkyo Belediyesi ile “Dostluk ve İşbirliği Anlaşması” JİKA ile “Afet Projesi İşbirliği Anlaşması” imzalayarak uluslararası girişimlerine devam eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, WeGO e-Goverments Organization tarafından, yerel yönetim hizmetleri kategorisinde “Sosyal Kart ve Gıda Bankacılığı projesi” ile en güvenilir proje seçilen Beyoğlu Belediyesi’nin ödül törenine katıldı.
Chengdu’da düzenlenen, 34 ülkeden 67 şehrin başkan ve temsilcilerinin katıldığı toplantıda, açık devlet, açık bilgi ve işbirliği, elektronik devlet teknolojilerinin nasıl geliştirilebileceği, oluşan sorunlarla nasıl başa çıkarılacağı tartışıldı.

Kaynak: Star gazetesi

Etiketler:
selyus