Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 20 Ocak 2019

Bu mekan 24 saat açık!

Üsküdar Belediyesi Nevmekân Sahil, 3 bin metrekare kapalı alan, 5 bin metrekare açık alan olmak üzere 8 bin metrekare yaşam alanına sahip olup 24 saat hizmet vermektedir.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in de sıklıkla ziyaret edip öğrencilerle yakından ilgileniyor ve gece yarısı da çorba ikram ediyor.

2 kattan oluşup, üst katta yeme-içme imkânı bulunurken alt katta ise ders çalışma alanları bulunmakta. Gece 00:00’dan sonra yalnızca öğrencilerin kullanabildiği kütüphane bölümü açık oluyor ve aynı zamanda ücretsiz olarak çorba, çay ve kek ikramları bulunuyor.

Giriş kat kitap kafe hizmeti veren ve çoğunlukla araştırma kitaplarının yer aldığı sesli alan ve alt kat sessiz alan diye nitelendirilen ana kütüphane alanı olup, kullanıcıların rahatlıkla ders çalışıp, kitap okuyup ve araştırma yapabildikleri alan oluyor.

Nevmekân Sahil,  haftanın 7 günü 10.00 – 23.00 saatleri arasında açık olup, üyelik, ödünç/iade işlemleri 10.00-18.00 saatleri arasında yapılmaktadır. Tüm Üniversite öğrencilerine çay çorba simit kek ikramı eşliğinde 7 gün 24 saat boyunca hizmet vermektedir.

selyus