Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 1 Ocak 2021

Çekmeköy Belediyesi, İBB Sözcüsü Murat Ongun’un paylaşımını tiye aldı

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, 2020 yılının son günü ve son saatlerinde hiçbir inandırıcılığı olmayan ve altına ağır eleştiriler aldığı bir tweet paylaşımı yaptı. Paylaşımında İstanbulluları kahkahalarla güldüren Ongun, “2021’de de yalan haber ve çarpıtmalarla mücadelemiz sürecek. Dosta güven, yalan haber yapmayı günlük iş haline getirenlere de rahatsızlık vermeye; hizmetlerimizi en sağlıklı şekilde duyurmaya devam edeceğiz. Herkese iyi yıllar.” demesine de dedi de, söylediği bir sürü yalanı ve attığı iftiralarını unuttu.

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ FIRSATI KAÇIRMADI!

Çekmeköy Belediyesi, Murat Ongun’ın eski iftira ve özür görüntülerine 2020 yılındaki son tweetini ekleyip “#2020biterken son şakasını yaptı…” diye paylaşım yaparak tiye aldı!

MURAT ONGUN’UN YÜZLERCE YALAN VE İFTİRASINDAN BİRER TANE

İBB Sözcüsü Murat Ongun’un 2019 ve 2020 yıllılarında onlarcası var ama biz 1 “YALAN” ve bir “İFTİRA”sını İstanbullulara hatırlatmak istiyoruz.

YALANI!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, “Fazilet Durağı’ndan aynı anda binen 47 kişi organize şekilde otobüse bindi”

Başsavcılık, 47 yolcu bindi denilen duraktan yolcu alınmadığını tespit etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da bir televizyon kanalında sanki o yolcular binmişçesine “Aklım almıyor” diyerek bile bile yalan söyle!

İFTİRASI!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, “Bu zor günlerde bile trollük yapanları kınıyoruz. Kamuda partizanlığın akıl tutulmasına yol açtığının da en açık örneğidir. Metro girişine çöpü bırakıp sonra fotoğraf çeken ilçe belediyesinin bu temizlik görevlisini kamu vicdanına havale ediyoruz.” diyerek Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile Çekmeköy Belediyesi sosyal medya hesaplarını etiketledi.

SONRA TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALADI!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, iftira attığını yüzüne vurduğu İBB Sözcüsü Murat Ongun, “Dürüstlük ve şeffaflık temel ilkemiz. Bugün paylaştığım videodaki görevlinin Çekmeköy Belediyesinin değil, İBB Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli olduğunu tespit ettik. Gerekli işlem yapıldı. Bu hatadan ötürü Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz’dan özür dilerim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Diye ikinci bir paylaşım yaparak kendi yalan ve iftirasını da teyit etmiş oldu.

İki belediyenin personeli arasındaki farkı görmemek için sabit fikirli olmanın yanında art niyetli olmak lazım!

selyus