Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Ocak 2021

Ayasofya Camii açılışını felaketler arasında gösteren sözcü paçavrasına sert tepkiler var!

Sözcü paçavrası, İslam ve camii düşmanlığını manşetine taşıdı. Arda damarları çatlayan sözcü paçavrası yetkili kadrosu ve aynı zihniyetin ürünleri, artık aleni dinimize saldırmaya başladı. Bu şeref yoksunlarına sorsan özgür olmadıklarını söylerler.

“AYASOFYA 2020 YILININ ADETA TAÇLI YILDIZIDIR”

Sözcü paçavrasının bugünkü manşetine tepkiler devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışı bir gazetecinin ‘Sözcü 2020 yılının felaketleri içinde Ayasofya Camii açılışını yazdı’ sorusuna, “Arkadaşlar ben sözcü gazetesini okumuyorum. Kimsede lüzumsuz yere buna para verip almasın. Verdiğiniz paralara yazık! Ayasofya 2020 yılının adeta taçlı yıldızıdır. ”

“BU KOKUŞMUŞ ZİHNİYETİN KİMLERİN SÖZCÜSÜ OLDUĞU ÇOK NET!”

AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak sözcü paçavrasına sert bir şekilde tepkisini koydu.

Ataş, “Sözcü Gazetesi, Ayafosya’nın açılmasını 2020 yılının felaketi olarak göstermiş! Bu kokuşmuş zihniyetin kimlerin sözcüsü olduğu çok net!” dedi.

“2021 YILININ İLK GÜNÜNDE DE YİNE ŞAŞIRTMADILAR”

Bir başka tepkide İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu oldu.

Göksu paylaşımında: “Ayasofya 2020 yılının taçlı yıldızdır.”

Bu toprakların ‘Sözcü’sü olmayanların bu sevince ortak olmalarını tabii ki beklemiyorduk.

2021 yılının ilk gününde de yine şaşırtmadılar.”

selyus