Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 15 Nisan 2015

Çekmeköy Belediyesi’nden Çanakkale rekoru

Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği “Zaferin 100. Yılında 100 Otobüsle Çanakkale’ye Gidiyoruz” sloganıyla organize edilen Çanakkale gezisinde ilk otobüsler yola çıktı. Çekmeköy Belediyesi Çanakkale’ye 100 otobüs göndererek rekor kıracak.

 

Çekmeköy Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Çanakkale gezilerine bu yılda ilgi yoğun. Nisan ayının ilk haftalarında, “Zaferin 100. Yılında 100 Otobüsle Çanakkale’ye Gidiyoruz” sloganıyla kayıtları başlayan gezide, ilk kafile bir milletin yeniden var olduğu topraklara ulaştı. Belediye binası önünden saat 23:00’de hareket eden otobüslerin kalkışından saatler önce alanda bulunan Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, otobüsleri tek tek dolaşarak vatandaşlara Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın selamını iletti.

Otobüslerde vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, “Asırlar boyunca yeryüzünde barış ve adaletin temsilcisi olan milletimizin yeniden var olduğu topraklara gideceksiniz. Çanakkale’den döndükten sonra çocuklarınıza, torunlarınıza anlatacağınız çok şeyiniz olacak. Milletimizin üzerine oynanan oyunlar ortadadır. Çanakkale’ye edeceğiniz dualarda milletimiz ve devletimiz içinde dua etmeyi unutmayın,” dedi.

ÇANAKKALE’YE İLK YOLCULAR UĞURLANDI

Çoğunluğu gençlerden oluşan bir otobüse seslenen Başkan Yardımcısı Yüksel, “ Çanakkale’de savaşan binlerce genç sizlerin bugünkü yaşındaydı. Belki de sizlerden gençtiler ve dönmeyi düşünmediler. Allah’tan dileğim sizlerin de onlar gibi vatan millet aşkıyla her daim çalışan gençler olabilmenizdir,” dedi.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Vali Yerlikaya Maltepe’de

Vali Yerlikaya Maltepe’de

selyus