Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Nisan 2015

Mustafa Demiral, Kadıköy’den start verdi

İstanbul Teşkilatının beyefendisi, Üsküdar’ın medarıiftiharı, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Mustafa Demiral, seçim startını Kadıköy’den verdi.

İstanbul Teşkilatının beyefendisi, Üsküdar’ın medarıiftiharı, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Mustafa Demiral, seçim startını Kadıköy’den haydi Bismillah diyerek verdi. Sessiz, ağırbaşlı, şaşaayı ve reklamı sevmeyen bir kişiliğe sahip olan Av. Demiral, derdi dava olanlarla bu kutlu yolda yürümenin ayrı bir güzelliği olduğunu ifade ediyor.

Milletvekili Adayı Av. Mustafa Demiral’ın start verdiği Kadıköy’deki saha çalışmasında AK Parti Kadıköy İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Saruhan ve teşkilat mensupları kendisine refakat etti. Vatandaşlarla, esnafla ve kurumlarda çalışanlarla birebir temas kuran Demiral, güleryüzlü ve hümanist bir anlayışla karşısındakileri saygıyla dinledi, onlara 13 yıllık iktidarda olan AK Parti Hükümetinin icraatlarını anlattı. Beraberindekilerle birlikte çok başarılı bir saha çalışması geçiren AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Mustafa Demiral, kendisine eşlik eden teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Etiketler:
selyus