Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 16 Kasım 2015

Çekmeköy Belediyesi’nin kasası güçlendi

Çekmeköy Belediyesi 2016 bütçesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nden oybirliği ile geçti. Başkan Poyraz, başta Plan Bütçe Komisyonu Başkanı olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerin 2016 bütçelerini görüşüyor. Geçen hafta başlayan görüşmeler bu hafta da devam etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nden 16 Kasım Pazartesi günü Çekmeköy Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesi 185 milyon TL olarak oybirliği ile geçti. Giderler ile gelirler ayrı ayrı okundu ve oylandı. Sonra belediyeyle ilgili okunan bütün maddeler birlikte oylandı. Sonunda AK Parti ve CHP meclis üyelerinin tamamı Çekmeköy Belediyesi bütçesinin kullanım yetkisi belediye başkanı Ahmet Poyraz’a verilmek üzere evet dedi.    

“ÇEKMEKÖY’ÜMÜZE VE ÇEKMEKÖY HALKIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Teşekkür konuşması için söz alan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Değerli başkan ve değerli meclis üyesi arkadaşlar, başta Plan Bütçe Komisyonu Başkanı olmak üzere komisyon üyelerine, bütçeyi titizle hazırlayıp buraya sunmamıza vesile olan belediye ekibime ve sizlere teşekkür ederim. Bütçemiz; İstanbul’umuza, Çekmeköy’ümüze ve Çekmeköy Halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Poyraz’ı İBB Meclisinde Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Çetin ile Fatih Sırmacı yalnız bırakmadı. 

selyus