Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 3 Eylül 2021

CHP’li Özcan’a tepki veren Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, “Her vatandaşımızın talebi talimattır. Komik değildir”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı programda kendisinden yardım isteyen başörtülü bir kadınla ilgili yaşadıklarını anlatmasına bir tepki de Tuzla Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı’dan geldi. Başkan Yazıcı, “İlçemdeki istisnasız her vatandaşımız başımızın tacıdır. Talepleri bizim için talimattır. Hiçbir talep önemsiz değildir, hele ki komik hiç değildir” dedi.

Geçtiğimiz ay sığınmacılar ile ilgili yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tepki çeken yeni açıklamalarda bulundu. Tanju Özcan, sosyal medya platformu Youtube üzerinden katıldığı bir programda çocuğu olmayan türbanlı bir kadınla ilgili yaşadıklarını anlatması tepki çekti. Özcan’a bir tepki de Tuzla Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı’dan geldi.

BAŞKAN YAZICI, TANJU ÖZCAN’A TEPKİ VERDİ

Başkan Yazıcı, sosyal medya platformu Twitter üzerinden bir açıklama paylaştı. Başkan Yazıcı, “Merhaba. Ben Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı. İlçemdeki istisnasız her vatandaşımız başımızın tacıdır. Talepleri bizim için talimattır. Hiçbir talep önemsiz değildir, hele ki komik hiç değildir. Saygılarımla. İyi akşamlar” dedi. İHA

selyus