Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 8 Nisan 2016

“Emniyet Teşkilatımızın 171. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun”

Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, Emniyet Teşkilatı’nın 171. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Çakmak mesajında:” Kuruluşundan itibaren köklü birikimi, tecrübesi ve fedakâr mensuplarıyla halkımızın huzuru, refahı ve mutluluğu için gece-gündüz demeden, görev ve sorumluluklarını başarıyla yerine getiren Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 171. yılını kutlamaktayız.

Emniyet Teşkilatımızın yasalar çerçevesinde kamu düzeninin korunması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması gibi devletin asli görevlerini layıkıyla yerine getirdiği gibi bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkla beraber en iyi şekilde devam ettireceğine inancımız tamdır.

Bugün çağdaş teknoloji ile desteklenmiş donanımı ile ülkede dirlik ve düzenin sürekli kılınması için gece gündüz demeden tüm gücüyle çalışan, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel kurumlarından biri olan Emniyet Teşkilatı, 171 yıllık engin deneyimi ve modern donanımı ile ülkemizin en köklü kurumları arasındadır. Emniyet Teşkilatımız, yasalar çerçevesinde kamu düzeninin korunması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması gibi devletin asli görevlerini layıkıyla yerine getirdiği gibi bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkla beraber en iyi şekilde devam ettireceğine inancımız tamdır. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisimiz, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Türk Milleti de Emniyet Teşkilatımıza her zaman güvenmiş, her türlü desteği vererek yanında yer almış ve almaya devam etmektedir.

Bu vesileyle her kademede görev yapan Emniyet Teşkilatı mensuplarını tebrik ediyor; Emniyet Teşkilatımızın 171. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekliye ayrılan ve vazifeleri başında olan Emniyet Teşkilatı mensuplarına ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

selyus