Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 12 Ekim 2018

Endonezya Sufi Ulema Meclisi’nden İBB’ye ziyaret

Endonezya Sufi Ulema Meclisi Başkanı Prof. Ahmet Rahman ve heyeti, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Heyeti, İBB AK Parti Grup Sözcüsü Ömer Şahan karşıladı ve daha sonra Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile bir araya getirdi. Dostane bir ortamda gerçekleşen görüşmede Başkan Uysal, misafirlerini sıcak karşıladı.

Mevlüt Uysal, Endonezya Sufi Ulema Meclisi’nin Fetullahçı Terör Örgütü’ne karşı aldığı karar metinini okuduktan sonra duruşlarından dolayı Endonezya Sufi Ulema Meclisi’ne teşekkür etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Ömer Şahan, Endonezya Sufi Ulema Meclisi heyeti ile ziyaretin başından sonuna kadar ilgilendi ve Türk Milletinin misafirperverliğini hissettirdi…

ULEMA MECLİSLERİNDEN FETÖ FETVASI

Endonezya Sufi Ulema Meclisi ve Asya Sufi Ulema Meclisi ortak fetva yayımladı: “FETÖ’nün tüm dünyada yaptığı faaliyetler ve bu faaliyetlere katılmak haramdır. FETÖ, siyonistlerle güçlü ilişkileri olan bir hareket”

Endonezya Sufi Ulema Meclisi (DUTİ) ve tüm Asya ülkelerinde faaliyet gösteren Asya Sufi Ulema Meclisi’nin (DUTA) yayımladığı ortak fetvada, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) tüm dünyada yaptığı faaliyetlerin ve bu faaliyetlere katılmanın haram olduğu bildirildi.

Endonezya Sufi Ulema Meclisi (DUTİ) ve Asya Sufi Ulema Meclisi (DUTA), terör örgütü FETÖ hakkında verdiği ortak fetvaya ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, FETÖ’nün tüm dünyada yaptığı faaliyetlerin ve bu faaliyetlere katılmanın haram olduğu belirtildi.

selyus