Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 26 Haziran 2021

Esenyurt, Kemal Deniz Bozkurt göreve geldikten sonra en mutsuz ilçe oldu!

Kursiyerlere sertifikalarını veren Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Esenyurt’u Türkiye’nin en mutlu kenti yapmak için çalışacağız” dedi. Bozkurt göreve geleli son iki yılda Esenturt, Türkiye’nin en mutlu kenti değil de; vukuatların, kavgaların, olayların ve huzursuzluğun had safhada olduğu bir ilçe haline geldi. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğünden veriler alındığında, Bozkurt’un dediğinin tam aksine Esanyurt Türkiye’nin en vukuatlı ve vakaların yaşandığı ilçeler arasında ilk sıralarda yer bulur!

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğüne bağlı 19 farklı kültür merkezinde eğitim alan kursiyerler için “Yıl Sonu Sergi ve Belge Töreni” düzenlendi.
Sertifika törenin de bir konuşma yapan  Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “İnsanların kendilerini daha mutlu hissetmesi için çalışmalar yapıyoruz. Aynı zamanda ESBİM aracılığıyla 22 bin kişiyi işe yerleştirmişiz. Bunu bir üst aşamaya taşımaya karar verdik. 32 ayrı branşta 550 kursiyere meslek edindirme kursu veriyoruz. Onlar da buradan mezun olduktan sonra hemen istihdam ediliyorlar. Kurslarımızı daha çok çeşitlendireceğiz. Esenyurt’u Türkiye’nin en mutlu kenti yapmak için çalışacağız” dedi

selyus