Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 24 Eylül 2016

Genç Gelecek 2016-2017 eğitim yılında da dopdolu

Sancaktepe’de 24 kulüp ve 59 branşta gençlere ücretsiz eğitimlerin verildiği Genç Gelecek Merkezi’nde kış dönemi eğitimleri başladı. Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi ve Sancaktepe Gençlik Merkezi’nde eğitim görmek isteyen gençler için yeni dönem kayıtları devam ediyor.

Sancaktepe Genç Gelecek 2016-2017 eğitim yılında da dopdolu. Sanattan yabancı dile, müzikten spora, tiyatrodan sinemaya, Kur’an-ı Kerim’den siyere kadar birçok dalda eğitim görecek olan gençler, kendilerini geliştirme fırsatı buluyor. Ayrıca, derslerde gençlerin kullandıkları tüm araç gereçler Sancaktepe Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Gençler, Dostluk, Akıl Oyunları, Bilim, Spor, Sinema, Yabancı Dil, Sosyoloji, Edebiyat, Stratejik Düşünce, Müzik, Proje, Çevre, Fotoğrafçılık, Sanat, Şehir Medeniyet, Evliya Çelebi Gezi, İletişim, YGS-LYS, Paten, İslami İlimler, Tarih, Mizah ve Sağlık olmak üzere 24 kulüp; İngilizce, Arapça, Osmanlıca, İşaret Dili, Fotoğrafçılık, Tiyatro, Sinema,Resim, Karakalem, Ebru, Hat, Kaligrafi, Güzel Sanatlara Hazırlık, Grafik Tasarımı, Web Tasarımı, Bilgisayar Destekli Reklam ve Tasarım, Autocad, Temel Bilgisayar, Bilim Atölyesi, Hafıza Teknikleri, Anlayarak Hızlı Okuma, Gitar, Bağlama, Keman, Kemençe, Ney, Sahne Teknikleri, Konservatuara Hazırlık, Koro, Bateri, Sunuculuk-Spikerlik, Diksiyon, İlk Yardım, Caps Atölyesi, Karikatür Atölyesi, Paten, Yazarlık Atölyesi, Psikodrama, Maket Yapımı, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Türkçe, Tarih, Coğrafya, Felsefe, DGS, KPSS, Voleybol, Basketbol, Yüzme, Futbol, Step Aerobik, Karete, Kick Boks, Binicilik, Halk Oyunları olmak üzere 59 branştan eğitim alacaklar. Bu eğitimlerin yanı sıra gençler, motivasyon seminerleri, şehir içi-dışı geziler ve kamplar, seminerler, yarışmalar gibi birçok kültür, sanat, sportif etkinliklere katılabiliyorlar.

Her biri alanında uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimleri tamamlayan gençlere katılım belgesi veya sertifika veriliyor. Halen kayıtların devam ettiği eğitimler için gençlerin Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi ve Sancaktepe Gençlik Merkezi’ne giderek kayıt yaptırması gerekiyor.

selyus