Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 16 Mart 2015

Hasan Can iz bırakmaya devam ediyor

İstanbul Takipte Haber Sitesi Yayın Kurulu tarafından ‘Yerel Yönetimlerde İz Bırakanlar’ ödülüne layık görülen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Bize verilen ödülden haberimiz yoktu. Onun için bu ödülün benim için ayrı bir değeri var” dedi.

Ümraniye’nin deneyimli Belediye Başkanı Hasan Can, daha önce birçok birincilik ve öncü projeleriyle başarılı yerel yöneticilik ödüller aldı. Ustalık dönemimde hız kesmeyen Başkan Can, son olarak İstanbul’un etkili internet gazetesi İstanbul Takipte Haber Sitesi Yayın Kurulu tarafından ‘Yerel Yönetimlerde İz Bırakanlar’ ödülüne layık görüldü. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Daha önce birçok ödül aldım ama bu ödülün benim için ayrı bir değeri var” dedi.

İstanbul Takipte İnternet Haber Sitesinin tanıtım ve kendi alanında iz bırakanlara ‘O BİR USTA ÖDÜLLERİ’ töreni 14 Mart Cumartesi günü Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.  Birbirinden değerli ve samimi insanların katıldığı gecede, İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Kemal Memişoğlu, Tiyatrocu Sinan Bengier, İstanbul Takipte İnternet Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci, gecede ödül alan diğer konuklar ve haber sitesinin takipçileri katıldı.

BAŞKAN CAN, “ÖDÜLDEN HABERİMİZ YOKTU”

Bu ödülün kendisi için çok değerli ve de anlamlı olduğunu ifade eden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Bizler, yaptığımız hizmetler ve hayata geçirdiğimiz önemli projelerden dolayı zaman zaman ödüller alırız. Tabi bunlardan öncesinde haberimiz olur. Ancak İstanbul Takipte İnternet Haber Sitesinin bize verdiği ödülden haberimiz yoktu. Bizi, Yerel Yönetimlerde İz Bırakanlar Ödülüne layık görmüşler. Kendilerini teşekkür ediyorum. Ben şahsen sitenin ekibini de pek tanımam. Teveccüh göstermişler, sağolsunlar” diye konuştu.

HASAN CAN, “BU ÖDÜL BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ VE ANLAMLIDIR”

Geçmişte çok şeylerle muhatap olduklarını ifade eden Başkan Can, “Bir gün bir arkadaşımın aracılığıyla beni aradılar, efendim sizi Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçtik. Bende kendilerini teşekkür ederim de benim yapabileceğim bir şey var mı diye sorduğumda. E işte sanatçıları İstanbul’a getireceğiz, orada program için şöyle masraflarımız olacakta diye bir dizi giderler saydıktan sonra yaklaşık 100-150 bin lira para istediler benden. Bende kendilerine teşekkür ederek sizden ödül falan istemiyorum dedim. Çünkü bu ödülü verenlerin samimi olmadığını ve sadece çıkar ilişkisi içinde olduklarını gördüm. Ama burada öyle değil, tamamen samimi menfaatsiz duygularla karar verilmiş durum var. Bu ödül benim için çok değerli ve anlamlıdır. Onun için tekrar İstanbul Takipte İnternet Haber Sitesinin sahibi ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

GECEDE ÖDÜL ALANLAR

Gecede; İstanbul Takipte İnternet Haber Sitesi’nin geleneksel hale getirmeyi hedeflediği “O BİR USTA ÖDÜLLERİ” başlığı altında kendi alanında iz bırakanlara ödüller verildi. Yerel Yönetimlerde İz Bırakanlar: Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sporda İz Bırakanlar ve Asrın Futbol Hakemi: FİFA Kokartlı Cüneyt Çakır, Sağlıkta İz Bırakanlar: İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Kemal Memişoğlu, Tiyatroda İz Bırakanlar: Sinan Bengier, Edebiyatta İz Bırakanlar: Ali Ural, Basında İz Bırakanlar: Cüneyt Bitikçioğlu, Selamet Özdemir, Ali Kılıç..

Etiketler:
selyus