Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 16 Aralık 2015

“Hasan Can Sen Bizim Her Şeyimizsin”

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, (IBS)  ile ortaklaşa yürütülen çalışma sonucunda Habeşistan/ Diredewa’ya kıyafet ve kırtasiye yardımı yapılmasının üzerine İBS’yi ziyaret etti. Diredewalı çocukların “Ümraniye Belediyesi’ne Teşekkür Ederiz Allah Sizden Razı Olsun” ve “Hasan Can Sen Bizim Her Şeyimizsin” yazan kâğıtlarla çekilmiş fotoğrafları Başkan Can’ı duygulandırdı.

Habeşistan/ Diredewa’daki vatandaşlara, Eylül’de İstanbul Uluslararası Kardeşlik ve Yardımlaşma Derneği (IBS) koordinasyonuyla kıyafet ve kırtasiye yardımı yapan Ümraniye Belediyesi, bölgedeki yetim ve yoksulların yüzünü güldürmüştü. Bu kapsamda, Başkan Hasan Can IBS’nin Çamlıca’daki merkezini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Hasan Can’a; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Eminmollaoğlu, Serap Eşit Elveren ve Türkân Öztürk’ün yanı sıra belediye birim müdürleri de eşlik etti.

Ziyarette, Başkan Hasan Can’a yaptığı yardımlardan dolayı Habeşistan Kalkınma ve İşbirliği Derneği (HAKİD) ve İstanbul Uluslararası Kardeşlik ve Yardımlaşma Derneği (IBS) tarafından 2 adet teşekkür plaketi takdim edildi. Diredewalı çocukların “Ümraniye Belediyesi’ne Teşekkür Ederiz Allah Sizden Razı Olsun” ve “Hasan Can Sen Bizim Her Şeyimizsin” yazan kâğıtlarla çekilmiş fotoğraflarının Başkan Hasan Can’a takdimiyle ziyarette duygulu anlar yaşandı.

selyus