Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 12 Ağustos 2016

Hilmi Türkmen, “Asil duruşunuzu tebrik ediyorum”

Önceki nöbetlerde olduğu üzere son nöbette de bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “FETÖ’nün 15 Temmuz’daki hain darbe teşebbüsüne karşı asil duruşunuzu ve devam eden süreçte Milli İrade Nöbeti’ndeki samimiyetinizi tebrik ediyorum.”

Fethullahçı Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz’da gerçekleştirilen hain darbe girişimine karşı tutulan Milli İrade Nöbetlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla şimdilik nokta konuldu.’

 

OKÇULAR TEPESİ’NDE SON NÖBET

Direnişin ‘Okçular Tepesi’, dirilişin kalbi olan Üsküdar’da da dün akşam Kısıklı’da son nöbet tutuldu. Dün akşam gerçekleşen son nöbette Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Erdoğan’ın Beştepe Külliyesi’ndeki konuşması, meydana kurulan dev ekranlarla canlı yayınlandı. Ankara’yla Kısıklı arasında kurulan bağlantıda kahraman İstanbullular, Cumhurbaşkanı’mızın konuşmasına kah tekbirlerle, kah FETÖ karşıtı sloganlarla eşlik etti.

“ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN”

Darbe girişiminin ilk gününden bu yana meydanlarda gerçekleştirilen Milli İrade Nöbetlerinde halkla iç içe vatan savunmasında olan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yaptığı açıklamada, “FETÖ’nün 15 Temmuz’daki hain darbe teşebbüsüne karşı asil duruşunuzu ve devam eden süreçte Milli İrade Nöbeti’ndeki samimiyetinizi tebrik ediyorum. Allah bizleri bir daha böyle küstah saldırılara maruz bırakmasın bu tür sebeplerle bizleri nöbete mecbur etmesin. Allah sizlerden razı olsun. Şehitlerimize rahmet eylesin, yaralı gazilerimize acil şifalar ihsan eylesin.” dedi.

Milli İrade Nöbetlerine noktanın konulduğu gecenin ardından halk vazifesini yerine getirmenin onuruyla evlerine dönerken, Kısıklı sabah saatlerinde yeniden trafiğe açıldı.

selyus