Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

HİLMİ TÜRKMEN TAMAM İNŞALLAH!

Yaklaşık 5 yıldır yakından takip ettiğim Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’den söz etmek istiyorum bu köşe yazımda. Görevinin başındayken son üç yıl müthiş bir atağa kalkarak olağanüstü işler çıkaran Hilmi Türkmen, ekibiyle birlikte Üsküdar’a, içinde Türkiye’de ilklerin de olduğu önemli eserler kazandırdı.

Bir ilçe belediye başkanının çok daha üstünde iyi bir performans göstererek adından sıkça bahsettiren Türkmen’in hakkını toplu açılışta AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teslim ettiğine şahitlik ettik.

Tabi tüm bu yapılanların tanıtımını yapmak da çok önemli idi. Bu anlamda belediyenin basın yayın müdürlüğü ve PR çalışması yapan danışmanların becerilerinden de bahsetmeden geçemeyeceğim. Tüm ekibi tebrik ediyorum…

Başkan Türkmen’in öncülüğünde 5 yılda Üsküdar’a 500’e yakın eser kazandıran Üsküdar Belediyesi’nin mega projelerinin toplu açılışına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra belediyeyi ziyaret ederek anı defterine Başkan Türkmen’e hitaben, “Bugün 08. 12. 2018 Üsküdar Açılışı Töreni vesilesiyle coşkulu bir katılım oldu. Başkanlık Binasının resim açılışını da yaptık. Hayırlı olsun. Başarılarının artarak devam etmesini dilerim. Recep Tayyip Erdoğan” notunu çok iyi okumak lazım.

Naçizane eski bir teşkilatçı ve 30 yıllık fakir bir gazeteci olarak eğer Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Türkmen’i Üsküdar için düşünmemiş olsaydı bu açılışa gelmezdi, ya yardımcısını ya da bir bakan gönderirdi. Ayrıca konuşmasında Üsküdar’a kazandırılan bu mega projeleri anlatırken belediyeciliğin okuldan bahsetti. Hele hele belediyenin anı defterinde Hilmi Türkmen’e atfen “Başarılarının artarak devam etmesini dilerim” demesi Allah’ın izniyle Üsküdar bir kez daha Türkmen’le seçime girilecek anlamını taşır. Yani Üsküdar için “Hilmi Türkmen tamam inşallah” diyebiliriz.

Ama iş bununla bitmiyor. İşin bir diğer önemli ayağı 29 Mart 2019 Yerel Seçimlerini kazanarak AK belediyeciliği devam ettirmek de bu öyle kolay olmayacak!

Hilmi Türkmen ve AK Parti Üsküdar teşkilatlarını çok zor bir seçim bekliyor. Fetullahçı Terör Örgütü’nün en güçlü olduğu ilçe Üsküdar’da da destek verdiği İyi Parti’nin Terörist sevici CHP’yle işbirliği yapacağı için çok ama çok çalışmak lazım…

Üsküdar’ın 400 bin seçmenine ulaşıp bu hizmetlerin devamı için istikrara oy istenmezse az önce bahsettiğimiz bu karşı cenah sotada bekliyor, benden söylemesi!

Çok kıymetli Hilmi Türkmen Başkanım; “ÜSKÜDAR’IN HİLMİ TÜRKMEN’İ VAR, GİDİN İŞİNİZE!” başlıklı yazımın içinde bir paragrafta “Dünya Lideri, AK Parti Genel Başkanı ve saygıdeğer büyüğümüz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a buradan sesleniyorum: Çok kıymetli reisim, Hilmi Türkmen ile Üsküdar’da seçime girdiğimizde en yakın rakibini Allah’ın izniyle ezici bir farkla geçerek belediye başkanlığını kazanamaz ise beni Üsküdar Meydanı’nda ibreti âlem için asın…” demiştim. Beni mahcup etmeyeceğinizi biliyorum da yine motive için hatırlatayım dedim.

Tabi benim asılmamdan daha üzücü seçimleri kaybetmek olur.

Son sözüm ise Üsküdarlılara: Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti düşmanları Üsküdar’da birleşiyor, Üsküdar ayağa kalk!

selyus