Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 19 Şubat 2020

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Sancaktepe Belediyesine ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe Belediyesi’nin ziyaret etti. Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, İmamoğlu’nu, makam odasında ağırladı. Döğücü’nün İstanbul’un tek kadın belediye başkanı olduğunu vurgulayan İmamoğlu, “Bu tabi İstanbul’umuz için üzücü bir durum. İnşallah sayısı artar. Bu konuda her siyasi parti sorumlu” dedi.

İMAMOĞLU, KADIN BELEDİYE BAŞKANLARININ ARTMASINI DİLEDİ”

Kadın Belediye Başkanlarının artmasını temennisi ile Başkan Döğücü’ye başarılar dileyen Başkan İmamoğlu, “Her ilçe, bizim için aynı. Her seçilmiş belediye başkanı, bizim için en kıymetli yardımcımız. Bu kapsamda bir arada olmayı, bir araya gelmeyi, konuşmayı hiçbir zaman aksatmadan hizmet yönetmeyi düşünüyoruz. Bugün de başkanımıza böyle ortamı ayarladığı için teşekkür ediyorum. Hem kendisine hem bize inşallah başarılı bir süreç diliyorum. Bugün de hepimize hayırlı olsun diyelim” diye konuştu.

“BÜTÜN MAHALLE VE SOKAKLARIMIZA AYNI ANLAYIŞLA HİZMET ETMEYİ İNŞALLAH DÜŞÜNÜYORUZ”

İmamoğlu’na ‘ilçemize hoşgeldiniz’ diyerek konuşmasına başlayan Başkan Döğücü, “Belediye başkanı seçildikten sonra, herkesin belediye başkanı olmanın derdi ve gayreti içindeyiz. Bütün mahalle ve sokaklarımıza aynı anlayışla hizmet etmeyi inşallah düşünüyoruz, Allah ömür verdikçe, sıhhat, sağlık verdikçe. Ben de bugünün verimli geçmesini ümit ediyorum. Sizlere, Sancaktepe’mizle ilgili genel bilgilerimizi, İBB ile yapacağımız işleri görüşeceğimiz güzel, verimli bir gün olarak geçmesini temenni ediyorum” dedi.

selyus