Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 13 Aralık 2016

İBB Meclis Üyelerinden Şehitler Tepesi’ne ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri, Başkan Kadir Topbaş ile birlikte Beşiktaş’taki hain terör saldırısının gerçekleştirildiği Şehitler Tepesi’ne karanfil bıraktı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü tüm Türkiye’yi yasa boğan hain terör saldırısına toplumun her kesiminde tepkiler artarak devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, hain terör saldırısının gerçekleştirildiği Vodafone Arena’nın önüne karanfil bıraktı. Aralarında İBB AK Parti Grup Başkan Vekili Av. Temel Başalan, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın da bulunduğu İBB heyeti, Şehitler için dualar okudular. 

Aralık ayının ilk meclis toplantısında teröre karşı ortak deklarasyon yayınlayan İBB Meclis Üyeleri, meclis oturumunun ardından otobüslere binerek terör saldırısının gerçekleştirildiği yere gitti. Şehitlerin ruhuna dualar okunduktan sonra terör saldırısının gerçekleştirildiği yere tüm meclis üyeleri karanfil bıraktı.

Burada basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Kadir Topbaş, “İBB Meclisini oluşturan tüm partiler olarak ortak bir duruş sergilemek için buradayız. Bugün yapılan Aralık ayının ilk meclis toplantısında da teröre karşı ortak deklarasyon yayınladık” dedi.

selyus