Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 6 Aralık 2015

İETT’nin ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Kendi ürettiği teknolojiyi de kullanarak dünya kentlerine örnek olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bugün yapılan “Küresel İmprove ve Türkiye İnovasyon Şampiyonları Ödül Töreni”nden iki ödülle döndü. İETT’ye verilen ödülü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Türkiye İnovasyon Haftası” kapanış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) Genel Müdürü Mümin Kahveci, İstanbul Çevre Koruma ve Atık Maddeleri Değerlendirme Sanayi ve Ticaret A.Ş. (İSTAÇ) Genel Müdürü Fahrettin Soran ile çok sayıda yerli ve yabancı konuk katıldı.

“İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü” dalında birinci olan İETT’nin ödülünü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci’ye Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi.

“İnovasyon Kaynakları” dalında ikincilik olan İSTAÇ’ın ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden Genel Müdür Fahrettin Soran aldı.

Ödül töreninden önce de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başkan Kadir Topbaş İstanbul Kongre Merkezi’nde ki düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası etkinlikleri çerçevesinde kurulan stantlarını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

 

 

selyus