Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 10 Ağustos 2019

İmamoğlu bir gün önce atadığı Yetkin’i bir gün sonra istifa ettirdi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1 gün önce İSBAK A.Ş Genel Müdürlüğü görevine atadığı Mehmet Bahaddin Yetkin’i istifa ettirdi. Yetkin’in istifası İBB’den yapılan yazılı bir açıklama ile duyuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün İBB iştiraki olan İSBAK A.Ş Genel Müdürlüğü görevine getirdiği Mehmet Bahaddin Yetkin’i istifa ettirdi. Yetkinin istifası bugün İBB tarafından yapılan bir yazılı açıklama ile duyuruldu. Açıklamada, 8 Ağustos’ta İBB üst yönetiminin tanıtım toplantısının yapıldığı andan itibaren İBB iştiraki olan İSBAK A.Ş Genel Müdürlüğü görevine getirilen Mehmet Bahaddin Yetkin’in daha önce yaptığı sosyal medya paylaşımları ve beğenilerinin kamuoyu tarafından tartışılmaya başlandığı ifade edildi. Açıklamanın devamında, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla konuyla ilgili ayrıntılı inceleme başlatıldığı belirtildi.

İmamoğlu’nun bugün konuyla ilgili, “Arkadaşlarımız işe alırken incelemelerini liyakat ve tecrübe üzerine yaptı. Baktığımız pencere buydu” değerlendirmesinde bulunduğu da açıklamada yer aldı.

Mehmet Bahaddin Yetkin’in İSBAK A.Ş Genel Müdürlüğü görevine getirmeden önce AK Parti’den milletvekili aday adayı olmuştu.

selyus