Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 28 Mayıs 2016

İsmail Erdem’den Bakan Yılmaz’ı hayırlı olsun ziyareti

Belediye Başkanı İsmail Erdem, 65. Hükümette Milli Eğitim Bakanlığına getirilen İsmet Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, 65. Hükümette Milli Eğitim Bakanlığına getirilen İsmet Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 26 Mayıs Perşembe günü oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette hem Bakanlığı hem de TBBM Başkanlığı döneminde sık sık bir araya geldikleri İsmet Yılmaz’ın Milli Eğitim Bakanlığına getirilmesinden ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Başarılı ve deneyimli bir siyasetçi olduğuna inandığımız yeni Milli Eğitim Bakanımız hemşehrimiz Sayın İsmet Yılmaz’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Geçmişteki bakanlık ve bürokratlık deneyimlerinde ülkemiz adına önemli katkılar sunan Sayın Yılmaz’ın Milli Eğitim Bakanlığı görevinde de Eğitime büyük kazanımlar getireceğinden kuşkumuz yoktur. Tekrar hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yapılan ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ise Belediye Başkanı İsmail Erdem ve beraberindeki heyete teşekkürlerini sundu.

selyus