Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 28 Nisan 2016

İsmail Erdem iz bırakmaya devam ediyor

Sancaktepe’yi 7 yılda İstanbul’un parlayan yıldızı haline getiren ve “Yerli, Milli ve Şuurlu Gençlik ”projesi ile Türkiye ikinciliğini elde eden Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’e İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin ikincisini düzenlediği “Alanında İz Bırakanlar” ödül gecesinde “Alanında İz Bırakan Belediye Başkanı” ödülü verildi.

İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin ikincisini düzenlediği “Alanında İz Bırakanlar” ödül gecesine yoğun bir katılım oldu. 17 ayrı dalda ödüllerin verildiği gecede “Özel Onur Ödülü” alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti Kurucu Üyesi, İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, İHLAS Vakfı Kurucusu Merhum Enver Ören’in yanı sıra “Alanında İz Bırakan Belediye Başkanı” ödülünü Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem aldı.

Milli Görüş Dönemi Kadıköy gibi zor bir yerde ilçe başkanlığı görevini başarıyla yürüten, sonrasında AK Parti’de önemli görevlerde bulunan, bir zamanlar kuş uçmaz, kervan geçmez zor bir bölgenin iki dönemdir de ilçe belediye başkanlığı görevini başarıyla yürüten, bugün baktığınızda yüzlerce eseriyle Sancaktepe’yi İstanbul’un parlayan yıldızı haline getiren, son olarak “Yerli, Milli ve Şuurlu Gençlik ”projesi ile Türkiye ikinciliğini elde eden Sancaktepe Belediye Başkanı Sayın İsmail Erdem’e ‘Erdem’li bir ödülde İstanbul Takipte Haber Sitesi’nden geldi.  

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in “Alanında İz Bırakan Belediye Başkanı” ödülünü aldığı ödül gecesine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın yanı sıra, TBMM Komisyon Başkanı Av. Mihrimah Belma Satır, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Av. Hurşit Yıldırım ile Hasan Turan, AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi İffet Polat, Anadolu Yakası AK Parti İlçe Başkanları, İlçe Kadın Kolları Başkanları, İlçe Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Teşkilatları, İstanbul Takipte Haber Sitesi okurları ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

Gecede ayrıca “Alanında İz Bırakan Belediye Başkan Yardımcıları” dalında Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç’te ödüle layik görüldü.  

Kadıköy’de Milli Görüşün Gençlik yapılanmasında öne çıkan isimlerden olan, AK Parti Kadıköy Kurucu İlçe Başkan Yardımcılığı, Ataşehir İlçesi Kurucu İlçe Başkan Yardımcılığı ve SKM Başkanlığı yapan, bugün itibariyle Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı göreviyle de belediyenin Sivil Toplum Kuruluşları spor kulüpleriyle köprü kurma görevini tecrübesiyle başarıyla yürüten ve belediyesinin sportif faaliyetlerinin de sorumlusu olan Mehmet Genç, İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin “Alanında İz Bırakanlar” ödül gecesinde adını başarılılar listesine yazdırdı. 

selyus