Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YEREL YÖNETİMLER 8 Nisan 2019

Mehmet Özhaseki, bu fotoğrafı içine sindirebiliyor mu?

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak seçimleri kaybeden, Genel Başkan Yarımcısı Mehmet Özhaseki, bulunduğu makamından istifa ederek AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elini rahatlatmalıdır!

AK Parti Ankara İle Başkanı Hakan Han Özcan ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, ne mutlu size..!! Bu fotoğrafı içinize sindirebiliyor musunuz? Denize düşen yılana sarılır misali Ankara’da ahlaksız bir adamın senedine sarıldınız durdunuz! Adamda her türlü ahlaksızlık var… Nikâhsız yaşadığı bir sürtükle iki yıl boyunca zina yapan ve bu süreçte de o sürtük tarafından videoya alınıp tehdit edilen bir ahlaksızın Mansur Yavaş aleyhine anlattıklarını koz olarak kullanıp belden aşağı siyaset yaptınız!!

Mehmet Özhaseki ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kazandığı tazminatları kibirlenerek anlatmaktan projelerini anlatamadı! Neymiş hala davaları sürüyor muş ve o davaları da kazanınca Ankaralılara döner dağıtacakmış!

Özhaseki belediye başkan adayı olduğu süreçte Şubat ayında aynen şunları söylemişti: “İlk yaptığımda fakir fukaraya sucuk dağıtmıştım, şimdi Ankara döneri dağıtacağım. Parayı ellemeyeceğim, Ankara halkı istifade etsin. Önümüzdeki günlerde bir program yapılacak. Nerede uygun görülürse döner tezgahlarını kuracağız, hep birlikte yiyeceğiz. Genelde et döner olur Ankara’da, ama yanında belki 1-2 tane kırmızı et yemeyenlere tavuk döner koyarız”

Ne oldu şimdi Özhaseki beyefendi? Ankara’da meydanlar da o dönerleri dağıtabilmen için ABB Başkanı Mansur Yavaş’tan izin alman lazım!!!

Sen istersen Kılıçdıroğlu’ndan kazanacağın tazminatları siyaseti öğrenmek için kendine harca…!!!

İllet ve İllet İttifakının adayı o adam mazbatayı aldı, daha ne bekliyorsunuz? Her ikinizde makamlarınızdan istifa edin!! AK Parti teşkilatları ve Ankaralıların beklentisi bu yönde..!!

selyus