Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 11 Eylül 2017

İsmail Levent, Ataşehir Belediyesi’nden ‘Emekevler’in hesabını çatır çatır sordu!

Ataşehir Belediyesi yeni dönemdeki Eylül ayı toplantılarının 1. oturumunu gerçekleştirdi. 11 Eylül Pazartesi günü gerçekleşen ve hararetli geçen toplantıda CHP Grubu, AK Parti Meclis Üyesi İsmail Levent’in ‘Emekevlerle ilgili sorusuna cevap vermek yerine meclisi germeye çalıştı. Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Sadi Özata, yerel yönetimler kanununa göre belediye meclisini yönetirken tarafsız olması gerekirken sürekli İsmail Levent’in sözün kesmek istemesine AK Parti Grubu sert tepki gösterdi.

atasehir24.com’un haberine göre İsmail Levent’in yaptığı her açıklamaya müdahale eden meclis başkanı Sadi Özata bu kez AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Arzık’ın hışmına uğradı. Önceki meclis toplantılarında da söz alan İsmail Levent’in yaptığı açıklamaya her zaman müdahale eden Sadi Özata’nın bir kez daha aynı şeyi yapması Başkan Vekili Arzık’ın tepkisini çekti.

Arzık, Özata’ya asli görevini yapmadığını her konuşmaya müdahil olmaması gerektiğini hatırlattıktan sonra konuşmasına devam etti. Böyle bir tepki beklemeyen Meclis Başkanı Sadi Özata, sinirini meclis görevlisinden çıkardı. Suçu olmayan bayan memurenin uzattığı kağıdı almayan Özata “Şimdi bunun zamanımı” diye çıkışması yadırgandı.

Kaynak: atasehir24.com

İSMAİL LEVENT, EMEKEVLER HALKININ HAKLARINI SAVUNUYOR

https://youtu.be/B6KuhnfV1Rw

selyus