Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 7 Ağustos 2019

İstanbul Takipte’den Başkan Cin’e ziyaret

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk ve ayrıca kendisiyle kısa bir söyleşi yaptık. Başkan Cin, Pendik için önemli projeleri olduğunu ve zaman içinde hepsinin yapılacağını belirtti.

Genel Yayın Yönetmenimiz Hüseyin Adil Yelkenci’nin hayırlı olsun ziyareti sırasında Başkan Cin’den Pendik’in geleceği ile ilgili kısa bilgiler aldı. Ayrıca kendisine Pendik’e uzun yıllar hizmet etme temennisi ile sembolik olarak Şehr-i emanet anahtarı hediye etti ve başarılar diledi.

BAŞKAN YARDIMCILIĞI YAPTIĞI PENDİK BELEDİYESİNE BAŞKAN OLARAK DÖNDÜ

Tecrübeli siyaset adamı, Ahmet Cin, geçtiğimiz yıllarda Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı Pendik Belediyesi’ne bu son seçimle başkan olarak döndü.

Milli Görüş köklerinden gelen, AK Parti’de kuruluşundan bu yana aktif siyasetin içinde olan, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Pendik Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Cin, seçimleri fark atarak kazandı.

YAĞMUR SUYUNA KALICI ÇÖZÜM

Mazbatayı alır almaz, “Daha güzel bir Pendik” için gece gündüz çalışmaya koyulan Başkan Cin, ilçede alt yapı çalışmalarını başlattıklarını ve özellikle de yağmur suyuna kalıcı çözüm üreteceklerini ifade etti.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ”Nİ HAYATA GEÇİRECEK

Başkan Cin yerel seçimlerde, “Aynı şehirde yaşamak, aynı kadere ortak olmaktır. Bizler aynı şehrin havasını soluyor, suyunu içiyor, acısını ve mutluluğunu birlikte paylaşıyoruz. Pendikli olmak bir ayrıcalıktır” diye ifade ettiği sözlerini tutacağını hatırlatıp, Pendik’te seferberlik başlatarak “Gönül Belediyeciliği”ni hayata geçireceğini belirtti.

Başkan Ahmet Cin’e yapılan ziyarette BABİAD Başkan Deniz Dinçer’de hazır bulundu.

selyus