Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 21 Ekim 2016

Kadıköy Belediyesi’nin maganda zabıtalarından darp olayı

Sözümona ‘Sosyal Demokrat’ olduklarını her zaman iddia eden CHP’li Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun maganda zabıtaları, evine ekmek götürmek için seyyar satıcılık yapan vatandaşın aracını aldıkları yetmiyormuş gibi birde yere yatırıp tekmelerle darp ettiler.

Kadıköy seçmenin ‘bize hizmet et’ diye oy verdiği ancak ilçeye çivi çakmayan ve adeta Kadıköy Belediyesi Başkanlık makamını 2,5 yıldır işgal eden Aykurt Nuhoğlu’nun maganda zabıtalarından darp olayı.

Sözde sosyal demokrat CHP’li Kadıköy Belediyesi Zabıta ekipleri, seyyar pilavcıyı yere yatırıp tekme tokat döverek götürdü. Video kayıtlarında da görüldüğü üzere, Kadıköy Belediyesi’nin seyyar Zabıta ekibi, çoluğuna çocuğuna ekmek götürmek için pilav satmaya çalışan vatandaşın önce tezgahını aldılar, sonrada kendilerine direndiği için yere yatırarak tekmelemeye başladılar. O da yetmedi karga tulumba zorla alıp götürmeye çalıştılar. Sokak ortasındaki bu vahşi olayı gören vatandaşlar, zabıtalara yoğun tepki gösterdi.

Videoyu tekrar tekrar izleyen ve insanlık dışı görüntülerden sonra şaşkınlığını gizleyemeyen AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Kadıköy’de bu utancı yaşatanlara yazıklar olsun. Bunu yapanlar görevde kalmamalı. Hukuki sürecin takipçisiyiz” dedi. 

selyus