Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 3 Aralık 2014

Kadıköy Belediyesi’ne Mescit talebi

AK Parti Gurup Başkan Vekili Ömer Şahan, “Kadıköy halkının yoğun olarak kullandığı Kadıköy Belediyesi Merkez Hizmet Binası ve Kadıköy Belediyesi Evlen

Kadıköy Belediyesi’ne Mescit talebi

AK Parti Gurup Başkan Vekili Ömer Şahan, “Kadıköy halkının yoğun olarak kullandığı Kadıköy Belediyesi Merkez Hizmet Binası ve Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde Mescit’e acilen ihtiyaç olduğunu ifade etmek istiyorum”

Kadıköy Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında önemli bir konuya parmak basıldı. Vatandaşların belediye ve evlendirme binalarında işlerini yürütürken bir taraftan da üzerlerine farz olan Namazlarını eda edebilecekleri bir Mescit’e ihtiyaçları bulunmaktadır. Konuya vakıf olan ve vatandaşların yoğun talebini meclise taşıyan AK Parti Gurup Başkan Vekili Ömer Şahan, “Belediye ve evlendirme binalarında çok yoğun insan sirkülasyonu olduğundan sürekli Mescit talebi kendilerini iletildiğini, belediye başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun önceki başkandan daha hümanist düşünceler içinde olduğu için vatandaşların bu talebine olumlu bakacağına inandığını” dile getirdi.

Kadıköy Belediye Meclisi’nde 2 Aralık Salı günü yapılan toplantıda Fen İşleri Müdürlüğünün, Caddebostan Mahallesi Galippaşa Camii ve Sahrayıcedid Mahallesi Arapgirli Camiinde yapılacak olan bakım onarım işleri ile ilgili gündem maddesi görüşülürken söz alan AK Parti Gurup Başkan Vekili Ömer Şahan, “Belediyemizin Dini tesislere yaptığı bu çalışmaların önemli olduğu belirtmek isterim. AK Parti olarak bu tür çalışmaları destekliyoruz. Bu çalışmalardan yola çıkarak Kadıköy halkının yoğun olarak kullandığı Kadıköy Belediyesi Merkez Hizmet Binası ve Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde Mescit’e acilen ihtiyaç olduğunu ifade etmek istiyorum. Özellikle kış saati uygulamasından Namaz vakitlerinin arası çok kısa olması hasebi ile vatandaşlarımızın Mescit’e çok daha fazla ihtiyaçları var. Vatandaşlarımızdan gurubumuza bu konuda yoğun talep geliyor. AK Parti Gurubu olarak, belediye yetkililerinin bu hizmet birimlerinde Mescit ihtiyacını dikkate almalarını istiyoruz” diye konuştu.

Etiketler:
selyus