Kağıthane Belediyesi’nden duygulandıran Çanakkale Zaferi videosu
Kağıthane Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 105. yılı anısına anlamlı bir video paylaştı. Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, “Tarihin şahit olduğu en büyük savaşlardan birinin yaşandığı Çanakkale’de 105 yıl önce Türk milleti; dünyanın en güçlü ordularını dize getirerek adeta destan yazdı. Türkiye bugün Çanakkale’de şehit olan vatan evlatlarını anıyor”

Kağıthane Belediyesi, sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile Çanakkale Zaferi’ni adeta günümüze taşıdı. Videoda temsili olarak Mehmet adında 18 yaşında Çanakkale’de şehit olmuş bir asker, Kağıthane sokaklarında vatandaşlara üzüm hoşafı ve ekmek ikram ediyor. ‘İsimlerimizi unutsanız bile bu vatan için toprağa düşen bizleri unutmayın’ diyen askere karşı vatandaşların duygulandığı, kimisinin hayır duada bulunduğu gözleniyor.
Yaptıkları bu duygu dolu çalışmayla ilgili bir açıklama yapan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Bugün Türkiye’nin unutulmaz tarihi 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü. Tarihin şahit olduğu en büyük savaşlardan birinin yaşandığı Çanakkale’de 105 yıl önce Türk milleti; dünyanın en güçlü ordularını dize getirerek adeta destan yazdı. Türkiye bugün Çanakkale’de şehit olan vatan evlatlarını anıyor” dedi.

Benzer Videolar
-
Milli Savunma Bakanlığı’ndan düşen askeri kargo uçağı ile ilgili açıklama
-
Dışişleri Bakanı Fidan: “Biz barış için elimizi taşın altına koymaya hazırız”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Ne Batı Şeria’nın ilhakına ne Kudüs’ün statüsünün değiştirilmesine müsaade edemeyiz”
-
Katil İsrail Gazze’yi vuruyor
-
Hakan Fidan, “Türkiye Gazze’ye nefes, Filistin’e umut olmaya devam edecektir”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden soykırıma dönerse bunun bedelinin ağır olacağını aslında İsrail de biliyor”
-
Türkiye, ABD, Mısır ve Katar Gazze için “Niyet Belgesi” imzaladı
-
MİT Başkanı Kalın: “Gazze’de ateşkesin uygulanması bundan sonraki en önemli görevimiz olacaktır”
-
Gazze’de savaş bitti, kalıcı ateşkes başladı: Hamas, “Bize güvence verdiler”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazze’deki görev gücünde yer alacağız”
-
İsrail ile Hamas anlaştı
-
İstanbul’da İsrail Başkonsolosluğu önünde Filistin’e destek eylemi


