Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 3 Mart 2016

Kalbimizdeki Kadıköy tamda böyle bir yer

Bu hasta ruhluların yüzlerce twittinden sadece ikisi, “Kadıköy sokaklarında 8 mart için @kadıköybelediyesi ile hazırladığımız billboardlara rastlarsanız sakın şaşırmayın”, “@kadikoybelediyesi, @aykurtnuh harika bir çalışma olmuş, kalbimizdeki Kadıköy tamda böyle bir yer!” diye paylaşım yapmışlar…

Kadıköy Belediyesi ne yapmaya çalışıyor? “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” bahanesiyle lamdaistanbul LGBTİ Dayanışma Derneği ile ortaklaşa hazırlanan bu afişler Kadıköy’ün değişik yerlerinde bulunan billboardlara çarşaf çarşaf asıldı. LGBTİ Dayanışma Derneği Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans ve İnterseks olanlardan oluşmaktadır. Kadıköy Belediyesi, 200 binin üzerinde Kadıköylünün oyunu aldığı vatandaşların içinde normal bir kadın yok mu? Nerede bir hastalıklı tipler varsa onların kadınlar gününün kutluyor. Bu Kadıköylü ve tüm ülkemizin normal kadınlarına da saygısızlıktır. İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Kadıköy Belediyesi’nin başımızın tacı olan kadınlarımızdan özür dilemesini bekliyoruz.  

Aile ve toplum değerleriyle tamamen ters düşen ve bu konularla alay edercesine Lezbiyen, Biseksüel, Trans ve İnterseks’larla ortak hareket eden Kadıköy Belediyesi’nin bunlarla yakınlığı nedir acaba!

Kadıköy Belediyesi’nin bilboradlarda da görüleceği üzere; “Lezbiyenim”, “Transım”, “Biseksuelim”, “İnterseksim” diye Kadıköy’ün her yerinde duyurular yapmasına Kadıköylü kadınlardan çok büyük tepki geldi. Tepkinin boyutları hızla büyürken, belediyenin bu afişleri kaldırması ve özür dilemesi için imza kampanyaları başlatıldı.

BU HASTA RUHLULARIN TWİTTLERİ

Kadıköy Belediyesi’nin “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kutlamasında reklam bilboardlarında aile ve toplum değerlerimizin asla kabul edemeyeceği tercihlere açıkça destek vermesi ve bu hastalıklı insanların “Kadıköy sokaklarında 8 mart için @kadıköybelediyesi ile hazırladığımız billboardlara rastlarsanız sakın şaşırmayın”, “@kadikoybelediyesi, @aykurtnuh harika bir çalışma olmuş, kalbimizdeki Kadıköy tamda böyle bir yer!” twitt paylaşımları Kadıköy Belediyesi’nin bunlarla bağının ne kadar da sağlam olduğunun bir göstergesi mi?

Kadıköy Belediyesi bu etkinliği, ‘lamdaistanbul LGBTİ Dayanışma Derneği’ ile ortaklaşa düzenliyor. LGBTİ’nin açılımı: Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans ve İnterseks..

selyus