Kavakçı, “Polisimiz; 15 Temmuz’da bile hainleri hukuka teslim etti

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi’nde kısa bir süre önce temeli atılan Sancaktepe Polis Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

16 Şubat Cuma günü gerçekleşen açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Büyük, El Bab şehidimiz Selim Topal’ın ailesi, İlçe Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sancaktepe Polis Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği hizmet binası açılışında söz alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, “Bizim öyle asil polislerimiz, öyle asil askerlerimiz, öyle asil özel harekatçılarımız emniyet mensuplarımız var ki hukukun içerisinde kalıp 15 Temmuz’da da hainleri arkadaşlarını, vatandaşlarımızı şehit etmelerine rağmen hukuka teslim ettiler. O hukuk süreçlerini de yakından takip ediyoruz.”

selyus