Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 5 Ocak 2016

Kentim Esenler 50. sayıya ulaştı

Huzur ve umut şehri Esenler’in haber kaynağı ve rehberi niteliğindeki Kentim Esenler Gazetesi’nin yeni sayısı çıktı. “Yılların Sorunu Çözüldü, Hayırlı Olsun” manşeti ile çıkan 50’nci sayıda, Karabayır’da hayata geçirilecek Tuna Eğitim Vadisi Projesi başta olmak üzere çok sayıdaki yatırım ve hizmete ilişkin haberler yer alıyor.

Huzur ve Umut Şehri Esenler’in haber kaynağı ve rehberi niteliğindeki Kentim Esenler Gazetesi’nin 50’nci sayısı okuyucularıyla buluştu. İlçeye dair pek çok yatırım ve hizmeti Esenlerlilere aktaran Kentim Esenler’in son sayısı yine dopdolu.

ESENLER’DE AK PARTİ’YE 1 KASIM’DA REKOR DESTEK

Aynı zamanda Esenler halkının sesi olan Kentim Esenler Gazetesi’nin son sayısında 1 Kasım 2015 seçimlerine dair kaleme alınan analiz haber, “Esenler’de AK Parti’ye 1 Kasım’da Rekor Destek” sürmanşeti ile verildi. Gazetenin manşetinde ise birçok konuda problem olarak görülen ve Esenler’in algısında olumsuzluklarla anılan Karabayır’da hayata geçirilecek Tuna Eğitim Vadisi Projesi’ne ilişkin haber okuyucularla paylaşıldı. 20 sayfadan oluşan son sayıda; tüm sosyal hizmetleri tek çatı altında toplayan yeni Sosyal Hizmetler Binası, yakın zamanda hizmete açılacak Türkiye’nin ilk Dede Torun Merkezi, yapımı tamamlanan Turgutreis Mahallesi Cengiz Topel Caddesi Düzenlemesi ve Zemin Altı Katlı Otoparkı gibi pek çok yatırım ve hizmete ilişkin ayrıntılı haberler yer alıyor.

ÜCRETSİZ EDİNEBİLİRSİNİZ

Esenler halkının ilçeyle ilgili birçok habere rahat bir şekilde ulaşabilmesi için ücretsiz olarak dağıtılan Kentim Esenler Gazetesini; Esenler Belediyesi Hizmet Binası, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi, Muhtarlıklar, Esenler Kültür Merkezi, Esenler Spor Kompleksi, ESAYDAM, ESEV, ESGEV’ler, Adnan Büyükdeniz Dijital Kütüphanesi, Yavuz Selim Halk Kütüphanesi, Fevzi Çakmak Bilgi Evi ve Halk Kütüphanesi’nden temin edilebilirsiniz.

SAYFALARI İNCELEYİNİZ

http://www.esenler.bel.tr/Files/50_KentimEsenler.pdf 

selyus