Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 17 Şubat 2020

Mehmet Genç’in Sancaktepe Belediyesi’nden TİM’e görev yolculuğu

Sancaktepe Belediyesi’nin tecrübeli ve sevilen başarılı yöneticisi Mehmet Genç, Belediyedeki Başkan Yardımcılığı ve memurluk görevlerinden ayrılarak iş hayatına yeni bir sayfa açtı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nde (TİM) Genel Sekreter Yardımcısı olarak göreve başlayan Mehmet Genç, Sancaktepe Belediyesi’nin Kurucu Başkanı İsmail Erdem’le 1. Dönem Özel Kalem Müdürü, 2. Dönem ise Belediye Başkan Yardımcılığı olmak üzere 10 yıl ağabey kardeş duyguları içinde çalıştı.

Mehmet Genç, Sancaktepe Belediyesi’nden ayrılışını duyurmak üzere sosyal medya hesaplarından duygu dolu bir paylaşım yaptı…

MEHMET GENÇ’İN SEVENLERİNİ DUYGULANDIRAN MESAJI

“Saygıdeğer Dostlarım!

2009 yılından bu güne aşkla, inançla, gayretle kadim ve kutlu şehir İstanbul’da ve gelişimin yeni adresi Sancaktepe’de engin tecrübe ve insan odaklı yönetim anlayışı ile eğitimden kültüre, spordan medyaya, halkala ilişkilerden mülkiyet problemlerine kadar bir çok alanda hak ve hakikat temelli, insanımızın derdine derman olmaya, devletimize ve milletimize yürekten bağlılıkla hizmet etmeye odaklanmış, milletimizin gönlünde iz bırakan hizmetler yapmaya gayret ettik.

Bu 10 yıllık süreçte müntesibi olmaktan büyük onur ve gurur duyduğum AK Sevdanın bir neferi olarak milletimizin gururu, ümmetin umudu, millet sevdalısı Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı; çalışkanlığı dürüstlüğü fedakarlığı ve vefasıyla her daim örnek aldığım Sancaktepe’nin efsane Belediye Başkanı İsmail Erdem başkanıma şükranlarımı sunuyorum.

Görev yaptığım dönem içerisinde başta mesai arkadaşlarım olmak üzere teşkilat mensuplarımıza, kamu yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarımıza meclis üyelerimize, muhtarlarımıza ve sakini olmaktan bahtiyar olduğum Sancaktepeli komşularımıza kalbi şükranlarımı sunuyorum.

Parçası olduğumuz dünyanın farklı noktalarında, farklı kademelerinde her daim üretmeyi, faydalı olmayı, insani davranmayı ve bunları bir değer yargısı haline getirip içselleştirmeyi gaye edinmiş biri olarak temel düsturumuz üreteceğimiz ve faydalı olacağımız yerde olmaktır.

Bu vesile ile Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcılığından ve memuriyetten ayrıldığımı tüm dostlarımla paylaşmak istedim.

Saygı ve muhabbetlerimle…” Mehmet GENÇ

selyus