Mehmet Tevfik Göksu, “CHP ‘İstanbul’da bizi çalıştırmıyorlar’ yalanını bıraksın artık”
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB Meclisi Mart ayı toplantıları ikinci oturumunda CHP Grubu meclise 3 adet dış borçlanma, 1 adet de iç borçlanma teklifi getirdi.
CHP’li İBB yönetiminin talep ettiği borçlanmalarla ilgili bir açıklama yapan İBB AK Parti Grup Başkan Vekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Yaptığımız incelemelerde her daim dediğimiz gibi İstanbul için hayra motor şerref fren olacağız düsturu ile çalışarak İstanbul halkının yararına gördüğümüz bu borçlanma talebine evet oyu verdik.
CHP’lilerin her ortamda “AK Parti bizi çalıştırmıyor” yalanlarına da artık bir son vermesi gerekmektedir. CHP 25 yıl boyunca İstanbul’da bizlerin yönetiminde sadece 1 kez borçlanma talebimize evet vermişti.
Haziran ayından beri görevde olan CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye yönetimine şu ana kadar toplam 7 kez borçlanma yetkisi verdik” dedi.
Benzer Videolar
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Hiçbir ayrım yapmadan şehrine hizmet edenin yanında, şehrini yağmalayanın karşısında olacağız”
-
AK Parti Üsküdar’dan anlamlı ziyaretler
-
Terörsüz Türkiye sürecinde hangi aşamadayız? Ömer Çelik’ten açıklama
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yeni Türkiye’yi herkes kabullenecek”
-
Başkan Özdemir, “İstanbul’un sahipsiz olmadığını İstanbullulara hizmet ederek göstermeye devam edeceğiz”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Suçu geçim kapısı haline getirmiş hiçbir alçağa kaptıracak tek bir gencimiz yoktur”
-
MGK Bildirisi: “Türkiye, Gazze’de istikrarın teminatı olacak mekanizmalarda sorumluluk üstlenmeye hazır”
-
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Taviz ve pazarlık söz konusu değildir”
-
AK Parti Üsküdar İlçe Danışma Meclisi, yoğun katılımla gerçekleşti
-
AK Parti Gençlik Kolları’ndan anlamlı etkinlik: “81 Hayal Bir Türkiye”
-
“350 bin” sosyal medyada gündem oldu
-
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan evlenecek çiftlere müjde


