Mehmet Tevfik Göksu’dan İBB Meclisi’nde tarihi konuşma
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan ayı 1. Oturumunda söz alan AK Parti İBB Meclis Grup Başkan Vekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, meclis üyelerine adeta hitabet ve siyaset dersi verdi. Akademik alanının Siyasal İletişimi olduğunu belirten Başkan Göksu, “Sayın başkanın çok incitici bir dil kullandığını ifade etmek isterim. İstanbul’un kaosa terk edildiğini, insanların mutsuz olduğunu ifade etti. Oysa 1994 yılında Recep Tayyip Erdoğan’ın buraya gelişinde itibaren İstanbul’un hangi süreçlerden geçtiğini ve hangi zirvelere çıktığını, tarih, sokak, ağaç ve bu sokaktaki her bir canlı buna şahitlik eder. 25 yılımızdan utanan değiliz, 25 yılımızla gurur duyan bir siyasi hareketiz.”
ÇÖP DAĞLARI GERİ Mİ GELECEK?
Karar ve denetim mekanizmasını İstanbul halkının yararına kullanacaklarını dile getiren Göksu, “Yeni başlangıç derken acaba çöp dağlarına mı geri dönülecek? Susuzluk mu başlayacak. İstanbulluları müsterih olsunlar. Ekrem İmamoğlu ve Milliyetçi Hareket Partili meclis üyeleri, hukukun bize verdiği hakları en güzel şekilde kullanarak, İstanbullulara hizmet için çaba göstereceğiz. Önceliğimiz İstanbul halkı olacak. Bu şehirde çalışan, emek veren 80 bin kişinin hukukunu, adaleti, özgürlüğü, kardeşliği, huzuru önceleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.
İMAMOĞLU’NUN SÖYLEMLERİYLE EYLEMLERİ FARKLI
Ekrem İmamoğlu’nun sevgi, saygı ve hoşgörüden çok bahsettiğini ancak bu sabah itibarıyla aksi uygulamalarıyla karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Göksu, “İstanbul halkı, bu şehirde karar ve denetim mekanizması hakkını bize vermiştir. 180 gruba sahip olan AK Parti’nin yerini değiştirerek bir grup operasyonu yapmak istemişlerdir. Bu da çok nezaketten uzak bir davranıştır. Dün gece Meclis’te oturma sıralarımızın değiştirildiğini gördük. Birinci ve ikinci başkan vekillerinin eşyaları içeride olmasına rağmen kapılarının kilit göbekleri değiştirilerek kilitlenmiştir. Koltuk meraklısı değiliz. Bilin ki, gücümüzü İstanbul’dan alıyoruz.” dedi.
Benzer Videolar
-
BİR LİDERİN HİKAYESİ
-
Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı’ndan 15 Temmuz videosu
-
İstanbul’un mangal yürekli kadın muhtarı: Cavide Karakülah
-
Mahmut Özcan, İTO’daki yolsuzluklara tepki için istifa etti!
-
İBB AK Parti Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz, “Devletimizin soysuzlara karşı yürüttüğü soylu mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz”
-
İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe “AK Parti İBB Başkan Adayı kim olacak?” sorusunu cevapladı
-
Gazeteci Musa Has’tan öğretmenlerimize özel beste
-
Zafer Şahin, Yeniden Refah Partisi’nin yükselişte olduğunu belirtiyor
-
İstanbul Takipte Haber Sitesi 6’ıncı ödül gecesine sosyal medyadan muazzam dönüşler oldu
-
CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz’dan çaycı kadına cinsel taciz!
-
AK Parti’li vekil Yılmaz, polise “Uzaklaş. İçeri çemkiriyorsun, tükürük geliyor! Şerefsiz” dedi
-
Sancaktepeli gençler sordu, Sancaktepe Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yunus Ustahabipoğlu cevapladı


