Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 17 Ekim 2018

Menderes Türel’den tırtıllı ilçeye ödül!

Sağlıklı şehir bilincini yaygınlaştırmak, sağlık, ulaşım, planlama, çevre, altyapı, atık yönetimi gibi konularda danışmanlık yapmak için bir araya gelen Sağlıklı Kentler Birliği’nin ‘30. Olağan Meclis Toplantısı ve Aktif Yaşlanma Temalı Konferansı’ gerçekleşti.

Kadıköy’de bir otelde gerçekleşen toplantıda 2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda sağlıksız ilçe Kadıköy’e ödül verildi…!!!

Türkiye’nin en başarısız belediyeleri arasında ilk sıralarda yerini alan Kadıköy Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliği, 2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda ‘Kemal Sunal Parkı ve Ekolojik Yaşam Merkezi’ projesi ile sağlıklı şehir kategorisinde ödüle layık görüldü. Görülmesine görüldü de daha düne kadar Kadıköy tırtıldan geçilmiyordu.

Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, adı tırtıllı ilçe diye de anılan Kadıköy Belediyesi’ne verdiği ödül başını ağrıtacak gibi görünüyor! Başkan Türel’i kim yanılttıysa büyük bir yanlışa düşürdü!

“2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda” ödül verdiği Kadıköy Belediyesi’nin ilçeyi istila eden tırtıllarla bile baş edemediğini hatırlatmak isteriz!

Tırtıllı bir ilçenin belediye başkanı Aykurt Nuhoğlu, hangi yüzle çıktı o ödülü aldı?

73 üyesi olan birlik, ödül verecek başka ilçe mi bulamadı da Kadıköy’ü alkolik ve sağlıksız bir ilçeye dönüştüren beceriksiz yönetime ödül verdi!

selyus