Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 7 Ekim 2018

Mustafa Küçükkapdan, esnafı denetleyen ekibini denetledi

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, Ümraniye Belediyesi Zabıta Ekipleri’ni denetledikten sonra ekiplerle birlikte pazar denetimine katıldı.

Ümraniye Belediyesi, gıda satışı yapan kişi ve işletmelere denetimlerini artırdı. Ümraniye Belediyesi Zabıta Ekipleri’nin marketlerde; etiket, son kullanma tarihi, reyon kasa fiyatı arasında tutarlılık, hijyen ve gramaj kontrolleri gibi yaptığı denetimler artarak devam ediyor. Ayrıca pazar yerlerine de denetimler yapılarak tüketicinin mağdur olmasına müsaade edilmiyor.

Son günlerdeki ekonomik dalgalanmaları fırsat bilerek haksız kazanç elde etmek isteyenlere engel olmak, halkın ekonomik haklarını korunmak amacıyla Ümraniye Belediyesi Zabıta Ekipleri günlük denetimlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan bugün Ümraniye Belediyesi Zabıta Ekipleri’nin Armağanevler Mahallesi’ndeki pazar denetimlerine katılarak; tartı, düzen ve fiyat kontrolleri yaptı. Esnafa uyarılarda bulunan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan bölge halkıyla da sohbet etti.

selyus