Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 30 Nisan 2016

Şahin, “TAK Terör Örgütünün ismini Kadıköy’de duymaya tahammülümüz yok”

Kadıköy Belediyesi’nin TAK’ı ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Ben bütün Türkiye’nin gözü önünde Kadıköy Belediye Başkanı’na sesleniyorum. TAK Terör Örgütünün ismini Kadıköy’de duymaya tahammülümüz yoktur. Bu rezalete bir son verin. TAK ismini Kadıköy’den kaldırın!”

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’ndan bu sorularımıza cevap istiyoruz!

1- Sürekli basında adı olumsuz eylemlerle çıkan Kadıköy Belediyesi’nin terörist örgütlerle bir yakınlığı mı var?

2- Ankara Kızılay’da 34 vatandaşımızın hayatını kaybetti saldırıyı üstlenen TAK Terör örgütü ile Kadıköy Belediyesi’nin kurduğu ve aynı ismi taşıyan TAK arasında bir bağlantı var mı?

3- TAK isimli bu yerde görev alan ve ya gönüllü olarak bulunanların; herhangi bir örgütle, gayri resmi derneklerle, ya da devlete isyan eden ve kendi çapında örgüt olduğunu ilan eden yerlerle ve ya kişilerle bağlantısı var mı?

4- Sözüm ona basın özgürlüğünün savunucu olan ve İstanbul Takipte Haber Sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci’yi “Bingöl’e terörist yetiştirme evi mi yapıyorsun?” başlıklı sorulu haberinden dolayı başvurduğu mahkemeden red cevabı almasına rağmen ısrarla adliye koridorlarını aşındıran, aleyhine haber yapıldığında sürekli panik olan Kadıköy Belediyesi’nin Kadıköylülerden sakladığı bir şey mi var? 

Kadıköy Belediyesi ısrarla inatla Kadıköylülerin yoğun tepkisini çeken eylemlere devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde Gay, Lezbiyen, Trans, Biseksuel, İnterseks gibi hasta ruhluları bünyesinde barındıran LGBTİ Dayanışma Derneği ile ortak eylemler yapan Kadıköy Belediyesi, Ankara Kızılay’da 34 vatandaşımızın hayatını kaybettiği saldırıyı üstlenen TAK Terör örgütü ile aynı ismi taşıyan TAK’ın ısrarla savunuculuğunu yapmaya devam ediyor. Bu arada Kadıköy Belediyesi tarafından Tasarım Atölyesi Kadıköy ismiyle açılan TAK’a iyi niyetle bakmak saflık olur..!!

Kadıköy Belediyesi’nin TAK’ı ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Maalesef son dönemlerde yaşanan terör olayları nedeniyle bütün Türkiye teröre lanet okuyor. PKK terör örgütü gibi bir terör örgütü olan TAK Terör örgütünü de herkes biliyor artık.. Özellikle Mart Ayında Ankara Kızılay’da 34 vatandaşımızın hayatını kaybetti saldırıyı TAK Terör örgütü üstlendi.. Ankara Saldırısıyla bu örgüt kamuoyu nezdinde daha çok tanınmaya başlandı..

Kadıköy Belediyesi’nin ise aynı isimde bir kuruluşu var.. Akıllara zarar. Kuruluşun adı TAK. Tasarım Atölyesi Kadıköy ismiyle açılmış. Ancak, Belediyenin bu kuruluşu TAK ismiyle anılıyor. Biz Kurumun işlevine karşı değiliz.  Kadıköy’e hizmet eden hiçbir şeye itirazımız yok. Ancak TAK ismi Kadıköylüleri rahatsız ediyor. Kadıköy’de bir kurumun terör örgütü ismiyle aynı ismi taşımasına kimsenin tahammülü yoktur.

Ben bütün Türkiye’nin gözü önünde Kadıköy Belediye Başkanı’na sesleniyorum.

TAK Terör Örgütünün ismini Kadıköy’de duymaya tahammülümüz yoktur. Bu rezalete bir son verin. TAK ismini Kadıköy’den kaldırın!” dedi. 

selyus