Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 12 Mart 2019

Şairler Mahallesi’ne kişiliği ile renk katacak sevilen bir muhtar adayı

İstanbul Takipte Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmenimiz Hüseyin Adil Yelkenci’nin memleketi Rize Çayeli Şairler Mahallesi Muhtarlığı için büyük bir çekişme var. Sosyal Medyayı çok iyi kullanan ve birebirde de insanlarla çok iyi diyalog kurabilen Şairler Mahallesi Muhtar Adayı Halil İbrahim Saç, seçim vaatleri ile adeta belediye başkanlığına adaymış gibi ufkunu geniş tuttu.

 Ayrıca Şaç’ın muhtarlık aza listesi her biri birbirinden tanınmış isimlerden oluştu. Şairler Mahallesi ve Çayeli ilçesinin sevilen isimlerinde olan Halil İbrahim Saç’ın en ciddi rakibi çocukluk arkadaşı Birol Albayrak olduğu ifade ediliyor.

“ŞEFFAF MUHTAR OLACAĞIM”

Muhtar adayı Saç, adaylığı ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Allah’ın izni ile oylarınızla beni muhtar seçtiğiniz taktirde; zamanın ve toplumun ruhuna uygun olarak mahallemizde yapılması gereken ne varsa devlet kurumları ile işbirliği yaparak çözüm üreteceğim. Mahallemizde yaşayan yaşlı, muhtaç ve kimsesizlere her türlü desteği vereceğim. Şeffaf bir muhtarlık yaparak herkese yaptıklarımı ve yapacaklarımı anlatacağım. Alo muhtarlık hattını kurarak bütün sorunlarınıza çözüm üretmeye çalışacağım. Bu arada Çayeli Belediye Başkanı seçileceğine kesin gözüyle bakılan Mustafa Baltacı Başkanımız bizim dereden olduğu için kendi bölgesine öncelik vermesi için sürekli ziyaret ederek mahallem için isteklerde bulunacağım” dedi.

selyus