Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 21 Kasım 2017

Sancaktepe Belediyesi KOSGEP işbirliği sürüyor

Sancaktepe Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile başlatılan  “Yeni Girişimci”, ”Çocuk Bakım Elemanlığı”, “Aşçı Yardımcılığı”, “Çini İşleme” eğitimleri sonucu sertifika almaya hak kazanan 250 kişi, Belediye Başkanı İsmail Erdem’inde katıldığı törenle sertifikalarını aldı.

17 Kasım Cuma günü Samandıra Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sertifika töreninde konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, ilçedeki girişimci adaylarına ulaşarak yeni işletmelerin kurulmasına öncülük etmek istediklerini söyledi.

Açılan her yeni işletmenin ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Başkan Erdem, “Sizlerin de bildiği gibi bu eğitimler yeni işyerlerinin açılmasına, dolayısıyla yeni istihdam alanlarının oluşmasına katkı sağlıyor. Burada bulunan 250 kardeşimiz, geleceğin sanayicisi, geleceğin iş adamı, geleceğin zanaatkârları olmak için ilk adımlarını atıyor.

KARİYER MERKEZİMİZDE; İŞ ARAYAN İLE İŞVERENLERİ BULUŞTURUYORUZ

Sancaktepe Belediyesi olarak öncelikli hedeflerinden birinin İstihdamı genişletmek, yeni istihdam alanları oluşturacak çözümler ve projeler üretmek olduğunu belirten Başkan Erdem, “İşverenlerimizin istediği nitelikte istihdama uygun elemanlar yetiştiriyoruz. Kariyer Merkezimizde; iş arayan ile işverenleri buluşturuyoruz. Aileler ve gençler için umut kapılarını ardına kadar açık tutmayı başaran Kariyer Merkezimiz, bugüne kadar binlerce gencimizi istediği işe yerleştirdi” şeklinde konuştu.

selyus