Ana Sayfa ŞEHİR, YEREL YÖNETİMLER 30 Temmuz 2019

Sancaktepe Belediyesi ‘Mahalle Şenlikleri’nde yoğunluk ve coşku var

Sancaktepe Belediyesi tarafından düzenlenen ve 9 Ağustos tarihine kadar sürecek ‘Mahalle Şenlikleri’ Sancaktepeli vatandaşların yoğun katılımı altında devam ediyor.

27-28 Temmuz tarihleri arasında Abdurrahmangazi ve Eyüp Sultan Mahallelerinde gerçekleşen ve mahalle halkının yoğun katılım gösterdiği şenliklerde yapılan gösterilere izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor.

Şenliklerde İllüzyon gösterileri, Hacivat-Karagöz orta oyunu, Nasrettin Hoca, Keloğlan, İbiş, jonklör ve Palyaço gösterileri başta çocuklar olmak üzere katılımcılar tarafından büyük ilgiyle izlendi. Çeşitli ikramların yapıldığı şenliklerde sahne gösterilerinim ardından düzenlenen nostaljik açık hava sinemasında vatandaşlar keyifli zaman geçirdi.

MAHALLE ŞENLİKLERİ DOLU DOLU COŞKULU GEÇİYOR

Hafta sonu şenliklerinde Abdurrahmangazi mahallesi’nde düzenlenen etkinliğe katılan Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Mahalle Şenlikleri sayesinde Sancaktepe’de yaz akşamlarının dolu dolu ve coşku içinde geçtiğini söyleyerek, “Sancaktepe’nin her mahallesine; kültürel, sanatsal ve sportif bir etkinlik götürebilmek için çalışıyoruz. Başlattığımız Mahalle Şenlikleri ile bunun ilk adımlarını attık. Hemşehrilerimizin bu şenliklere yoğun ilgi göstermesi de bizleri sevindiriyor. Sancaktepeli vatandaşlarımızın bu etkinliğe yoğun katılım gösterip çocuklarımızın sevincine, mutluluğuna ortak olması bizleri ayrıca mutlu ediyor” dedi.

selyus