Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 17 Aralık 2015

Sancaktepe TBMM’ye çıkarma yaptı

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç ve diğer heyetiyle birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Sancaktepe TBMM’ye adeta çıkarma yaptı. Ankara’ya giden Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç ve diğer heyetiyle birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geçti. Dolu dolu bir gün geçiren Başkan Erdem ve ekibi TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Av. Mihrimah Belma Satır, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Erol Kaya, Milletvekilleri Metin Külünk, Dr. Ravza Kavakcı Kan, Av. Hurşit Yıldırım, Azmi Ekinci, Hasan Turan, Osman Boyraz gibi daha bir çok milletvekilini ziyaret ederek karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

“ZİYARETLERİMİZ VERİMLİ GEÇTİ”

Henüz daha çok yeni bir içle olmasına rağmen İstanbul’un yıldızı haline gelen Sanckatepe’nin başarılı Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Çok eski hukukumuz olan ağabeyimiz TBMM Başkanımız İsmail Kahraman ve Milletvekillerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Burada belediyemizin icraatlarını anlattık. Sancaktepe’ye daha iyi neler yapabiliriz diye karşılıklı hasbihal ettik. Bu ziyaretimizin çok verimli geçtiğini özellikle belirtmek isterim” dedi.

selyus