Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 26 Temmuz 2016

Sancaktepelilerin onurlu nöbeti sürüyor

Milli İrade Nöbeti’nde olan 10 binlerce Sancaktepeli, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Edem’in öncülüğünde Samandıra Kültür Merkezi alanında toplanıp vatanına ve bayrağına sahip çıkarak onurlu nöbetini sürdürüyor.

FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından meydanları boş bırakmayan Sancaktepeliler, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in öncülüğünde sabahlara kadar ‘Milli İrade Nöbeti’nin tutmaya devam ediyor. 11 gündür Samandıra Kültür Merkezi alanında toplanan 10 binlerce vatandaşa seslenen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Günlerdir meydanları boş bırakmadınız. Allah hepinizden razı olsun. Duyarlılığınız, vatan ve bayrak sevginizden dolayı hepinize teşekkür ederim”

 

Başkomutan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sokaklara çıkın dediği günden bu yana sokaklar ve meydanlarda olan 10 binlerce Sancaktepelinin yiyecek, içecek ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan ve bu onurlu millete hizmet etmek şereftir diyen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Edem, “Sancaktepede nöbete sabaha kadar devam ediyoruz. Başkomutanımızdan ikinci bir emir gelene kadar milletimizle birlikte meydanlarda nöbetteyiz. Bu onurlu nöbeti tutan Sancaktepeli hemşerilerime teşekkür ediyorum“ dedi.

Başkan Erdem, “Kapımıza dayanıyorsa zulüm, başka yol yok! Ya istiklal, ya ölüm!

Ebrehe Ordusu dahi olsanız, Ebabillere yenileceksiniz. MİLLET EĞİLMEZ! BU TÜRKİYE YENİLMEZ” diye konuştu. 

İlginizi çekebilir

İSBAK’tan kozmik işbirliği

İSBAK’tan kozmik işbirliği

selyus