Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 16 Nisan 2020

Sevda Türküsev’den bomba İmamoğlu iddiası!

Gazeteci yazar Sevda Türküsev Akit TV’de Gün Başlıyor programına konuk oldu. Programda İmamoğlu’nun vatandaştan zekat ve fitresini istemesini değerlendiren Türküsev “İmamoğlu İBB’ye kayyım atattırmaya çalışıyor. Yeri geldiği zaman laik, zekata gelince dindar” dedi.

Akit TV’de Serkan Aksarı’nın sunduğu ‘Gün Başlıyor’ programına konuk olan gazeteci yazar Sevda Türküsev birbirinden önemli değerlendirmelerde bulundu.

“İBB’YE KAYYIM ATATTIRMAYA ÇALIŞIYOR”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun korona virüs bahanesiyle vatandaşlardan fitre ve zekatlarını belediyeye vermesini istemesini değerlendiren Türküsev “Kendisi adına çok üzülüyorum. Bu ülke becerikli ya da beceriksiz darbelerde  ve darbelerden sonra çok belediye başkanı gördü, ülkede benzin yağ, tüp kuyrukları varken bile hiçbir belediye başkanı bu milletin fitresini, zekatını böyle şuursuzca ekranlardan istemedi. İmamoğlu İBB’ye kayyım atattırmaya çalışıyor” dedi.

Türküsev İmamoğlu’nu “Yeri geldiği zaman laik, zekata gelince dindar” diyerek eleştirdi. Akit Tv

SEVDA TÜRKÜSEV’İN BOMBA İDDİASINI İZLEYİN

https://www.yeniakit.com.tr/haber/sevda-turkusevden-bomba-aciklama-imamoglu-ibbye-kayyim-atattirmaya-calisiyor-1185995.html

selyus