Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 30 Mart 2023

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın bölge toplantıları devam ediyor

Başkan Ocaklı, “Şile Belediyesi olarak mahallelerimizin ihtiyaçlarına yönelik planladığımız ‘Adım Adım Yerinde Hizmet’ çalışmalarımızın haricinde bölge toplantılarımızı da birer birer gerçekleştirerek mahallelerimizin ve muhtarlıklarımızın ihtiyaçlarına çözüm üretiyoruz.”

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, 28 Mart 2023 tarihinde Alacalı Mahallesi’nde bölge muhtarları ile iftar programında bir araya geldi. Şile Muhtarlar Derneği Başkanı Timur İzmir, Alacalı, Doğancılı, Karakiraz, Kurna, Sahilköy ve Sofular mahalle muhtarları, Belediye Başkan Danışmanları, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin katılımıyla iftar öncesi gerçekleşen toplantıda, Şile Batı Sahili olarak nitelendirilen bölgede 4 yıl süresince gerçekleştirilerek hayata geçirilen çalışmalar ve ileriye dönük hedeflenen projeler konuşuldu.

 “ALACALI MAHALLEMİZDE BÖLGE MUHTARLARIMIZIN KATILIMIYLA İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTILARIMIZIN 2.’SİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Şile Batı sahili genelindeki 6 mahallede görev yapan muhtarların katılımı ile gerçekleşen bilgilendirme toplantısında konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, dört yılda hayata geçirilen hizmetlerim yanı sıra proje ve gelecek hedeflerini aktararak, “Bugün Alacalı Mahallemizde bölge muhtarlarımızla birlikte Ramazan’ın bereketine ortak oluyoruz. Şile Belediyesi olarak mahallelerimizin ihtiyaçlarına yönelik planladığımız ‘Adım Adım Yerinde Hizmet’ çalışmalarımızın haricinde bölge toplantılarımızı da birer birer gerçekleştirerek mahallelerimizin ve muhtarlıklarımızın ihtiyaçlarına çözüm üretiyoruz. Şile Belediyesi olarak öz kaynaklarımızla ürettiğimiz hizmetlerle, bakanlıklarımızla sürdürdüğümüz projelerimizle tarih yazmaya devam ediyoruz” dedi.

ŞİLE’DEKİ HER MAHALLE ZİYARET EDİLECEK, MAHALLE MUHTARLARI İLE İSTİŞARELER SÜRECEK

Toplantıya katılım sağlayan bölge muhtarları ile mahallelerin ihtiyaçları konuşuldu. Toplantı, karşılıklı istişareler ve muhtarların ilettiği taleplerin ilgili birimlere aktarılması ile sürerken, Başkan İlhan Ocaklı, Şile’deki tüm mahallelerin tek tek ziyaret edileceğini, muhtarlar ile istişarelerin de sürdürüleceğini söyledi.

“BÖLGELERİMİZE KIR DÜĞÜNÜ KONSEPTİNDE HİZMET VERECEK MEKANLAR KAZANDIRACAĞIZ”

Başkan İlhan Ocaklı yapılan sunum esnasında Şile için yeni bir müjdeyi daha açıkladı. Şile Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve kır düğünü konseptinde hizmet verecek sosyal tesis projeleri ilk kez görücüye çıktı.

Proje kapsamında Şileli vatandaşların kaliteli, estetik mekanlarda düğün, nişan gibi organizasyonlarını uygun imkanlarla gerçekleştirebilmesi hedefleniyor.

selyus