Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 2 Ocak 2017

Süleyman Aydınalp, yolun açık olsun

Ümraniye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün çalışkan ve başarılı foto muhabiri Süleyman Aydınalp, aile şirketinin başına geçeceğinden dolayı baba gibi sevdiği ve saygı duyduğu Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın elini öpüp izin alarak duygu dolu bir vedalaşma ile belediyedeki görevinden yarıldı.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – ÖZEL HABER – Ümraniye Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün çalışkan ve başarılı foto muhabiri Süleyman Aydınalp, aile şirketinin başına geçme zorunluluğundan dolayı bugün 2 Ocak 2017 tarihinde Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın foto muhabirlik görevinden helalleşerek ayrıldı. Belediye Başkanı Hasan Can ve diğer yöneticilerin çok sevdiği ve memnun olduğu Süleyman Aydınalp, özel şirketinin başına geçme kararının ardından belediyedeki görevinden duygu dolu bir ortamda ayrıldı.

“BÜYÜK BELEDİYE AİLEM HEP KALBİMDE YAŞAYACAK”

Kalbini her zaman belediye ile atacağını dile getiren Süleyman Aydınalp, özellikle her zaman kendisine bir baba şefkati ile yaklaşan Belediye Başkanı Hasan Can, öz ağabey gibi her zaman sevgisini yanında hissettiği Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, birim müdürü Ener Elçi ile çalışma arkadaşlarını ve belediyenin o büyük ailesini hiçbir zaman unutmayarak kalbinin en güzel köşesinde her daim hatırlayacağını dile getirdi.

“EN GÜZEL FOTOĞRAFLARI O ÇEKTİ”

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden Sorumlu Ümraniye Belediye Başkan Yarımcısı Mustafa Küçükkapdan, “Süleyman Aydınalp kardeşim; belediyemizin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde yıllardır en güzel fotoğrafları o çekti.

Ailesinin yürüttüğü, otomotiv sektöründeki şirketlerinin büyümesi nedeni ile, işlerin başında olmasının daha doğru olacağına karar verdi… Başkanımızdan iznini aldı ve bugün itibari ile gözyaşları ile başkanımızla ve bizlerle helalleşti! Allah kararını hayırlı eylesin, başarılar diliyorum ve inanıyorum da o başarılı olacak, çünkü Süleyman’ın, çalışkan ve güvenilir bir kardeşimiz olduğuna bizler gibi, tüm mesai arkadaşlarımız şahittir…

Kimse şüphe duymasın, o dışarıda olsa da yine hep birlikte olacağız… Bir hakkımız varsa o da helal olsun. Yolun açık olsun, benim güzel yüzlü kardeşim!” dedi. 

selyus